Alertă! Vedete de talie mondială, bolnave de coronavirus! Care este starea lor

12 mart. 2020
Alertă! Vedete de talie mondială, bolnave de coronavirus! Care este starea lor

Alertă la Hollywood, după ce doi actori extrem de cunoscuți, soț și soție, au fost diagnosticați ca suferind de coronavirus în timp ce se aflau în Australia pentru a filma un lungmetraj despre viața lui Elvis Presley. Cei doi au făcut ulterior un anunț vorbind despre starea lor de sănătate.

Tom Hanks și Rita Wilson, dignosticați cu coronavirus

Doi actori extrem de cunoscuți, Tom Hanks şi soția sa, Rita Wilson, au anunțat recent că au fost diagnosticați cu Covid-19. Cei doi ar fi contactat boala în timpul şederii lor în Australia. Cei doi, ambii în vârstă de 63 de ani, au mers la doctor în urma unor simptome de răceală, fiind în cele din urmă declarați bolnavi. Ei se află acum în izolare. Anunțul a fost făcut chiar de actor, pe Instagram.

„Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv. Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer”, a transmis actorul care a promis că va ține fanii la curent cu ce se întâmplă.

„Sănătatea şi siguranţa membrilor companiei noastre sunt întotdeauna prioritare şi luăm măsuri de precauţie pentru a proteja pe oricine lucrează în producţiile noastre în lume”, a transmis și compania Warner Bros, presa din Australia explicând că producţia filmului despre Elvis Presley, regizat de Baz Luhrmann, a fost suspendată temporar.

Soția lui Hanks a ținut concerte în Australia

Se pare că săptămâna trecută, Rita Wilson a susţinut concerte la Emporium Hotel din Brisbane şi la Opera din Sydney. În Australia au fost până acum peste 130 de cazuri de infectare cu Covid-19 de la apariția epidemiei. La nivel mondial au fost înregistrate peste 126.000 de cazuri, mai mult de jumătate fiind deja vindecate. Cu toate acestea, peste 4.600 de persoane au murit. Cele mai afectate țări sunt China, Italia și Iran.