Alex Bodi a bătut-o din nou pe Bianca Drăgușanu! Ce i-a făcut acesta în public FOTO

06 nov. 2019
Alex Bodi a bătut-o din nou pe Bianca Drăgușanu! Ce i-a făcut acesta în public FOTO

Alex Bodi a ahresat-o din nou pe Bianca Drăgușanu. Imaginile sunt de-a dreptul șocante. Totul s-a petrecut sub ochii trecătorilor, în parcarea unui restaurant de fițe din București.

Vedeta s-ar fi urcat pe mașină și l-ar fi împins cu piciorul pentru a se apăra, cel puțin, asta arată imaginile surprinse de kfetele.ro.

Blonda ar fi încercat să se apere de un atac violet al acestuia, lovindu-l cu piciorul. Cei doi s-ar fi certat în parcarea restaurantului fără să-i intereseze că erau văzuți.

Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț după ce acesta ar fi bătut-o de mai multe ori. Acesta i-ar fi fisurat o coastă și i-ar fi înfipt o furculiță în mână.

„Dragii mei, în curând o să aflaţi şi voi toate detaliile poveştii mele de dragoste. Am hotărât să împart cu voi în detaliu secretele «telenovelei» care vă ţine si pe voi în suspans de mai bine de un an. Vă voi vorbi sincer despre dragoste, respect, sacrificii şi tot ce presupune o relaţie. Sunt foarte fericită şi foarte mândră de soţul meu care mă adoră şi ne dorim să vă dăm o veste minunată în curând!”, scria ironic Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale în dreptul unei imagini cu Alex Bodi.

semne violenta bianca dragusanu

Ce spunea Bianca după căsătorie

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum de la voi. Și părinții lui”, spunea Bianca Drăgușanu.