Alex Bodi a recunoscut tot! Declarații incendiare despre Bianca Drăgușanu: Ce i-a făcut blondei

08 nov. 2019
Alex Bodi a recunoscut tot! Declarații incendiare despre Bianca Drăgușanu: Ce i-a făcut blondei

Este scandalul momentului în lumea mondenă autohtonă. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat din cauza faptului că afaceristul a fost violent cu vedeta.

Acum, ies la iveală mai multe amănunte incredibile. Alex Bodi a recunoscut tot! Sunt declarații incendiare despre Bianca Drăgușanu. Afaceristul a spus ce i-a făcut blondei.

Alex Bodi a recunoscut că a agresat-o

Alex Bodi a recunoscut, cu jumătate de gură, că a agresat-o pe Bianca Drăgușanu. Mai mult, fostul soț al blondei spune că i-a și dat motive acesteia să fie geloasă.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu puțin timp, dar acum au decis să divorțeze. Și totuși, se afișează peste tot și nu pot sta despărțiti unul de celalalt, iar scandalurile continuă și se ajunge chiar la violențe.
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis să rupă tăcerea și să spună cum stau lucrurile între cei doi. În ultimul timp, cei doi apar împreună la evenimente, fiind surprinși de mai multe ori în plin scandal și chiar cu gesturi ce duceau spre violență.

Alex Bodi a decis să lamureasă lucrurile, iar bărbatul susține că tot scandalul dintre el și Bianca Drăgușanu pornește doar din cauza geloziei. „Eu am tot repetat și deja devine o obișnuiță că suntem două firi vulcanice, dar nu ne mai putem ascunde în spatele afirmației acesteia[…] Eu ca bărbat i-am dat ei unele motive să fie geloasă, dar nici nu putem trăi pe chestiile din trecut. La noi nu sunt chestii fizice care se întâmplă, sunt chestii pe anumite discuții[…] dintr-o vorbă, dintr-un mesaj, se duce…”, a spus Alex Bodi, conform Antena 1.

Cei doi sunt două firi asemănătoare, niciunul dintre ei nu este dispus să lase garda jos. „Ea e impulsivă, eu la fel. De la un mesaj imediat > de aici pornește totul. Până la violențe sunt multe” , a mai spus Alex Bodi pentru Antena1.