Alex Bodi, dezvăluiri șocante despre Bianca Drăguşanu: Eu nu vreau să dau declarații

Alex Bodi, actualul soț al Biancăi Drăgușanu, a oferit o serie de detalii controversate cu privire la un eventual divorț față de actuala sa iubită, mult titrata vedetă autohtonă. Omul de afaceri a vorbit despre un posibil divorț, după ce apar din ce în ce mai multe informații că cei doi nu ar fi în cele mai bune condiții. 

Anunțul lui Bodi

„Eu nu vreau să dau declarații, dacă vreți să vorbiți, vorbiți cu ea, că ea este vedetă. Nu vreau să vorbesc, să-i intru în show”, a spus Alex Bodi, atunci când a fost întrebat despre un posibil divorț de Bianca Drăgușanu. Mai mult acesta a oferit mai multe informații pe subiect.

Există focuri minore în discuțiile noastre, a spus Bodi

„Sunt oameni din exterior care vorbesc despre mariajul meu cu Bianca. Nu înțeleg de ce o fac, fiindcă, numai eu și ea știm adevărul și numai noi ne înțelegem cel mai bine reacțiile. Totul depinde de noi. Există focuri minore în discuțiile noastre, pe care le amplificăm în 10 secunde și se ajunge la nu știu ce incendiu în presă.

Dar adevărul este altul. Contează doar ce simțim unul pentru altul! Suntem împreună pentru că ne iubim, nu pentru a ne face reclamă sau, Doamne ferește, pentru bani, cum spun unii și alții. Bianca este cea mai frumoasă femeie, este o apariție, oriunde am merge, chiar și dacă își pune pe ea lucruri simple. Pur și simplu, are un stil al ei, magnetizant, care atrage toate privirile. Suntem împreună acum și poate să spună oricine orice, nu putem sta unul fără altul”, a mai spus Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.

Loading...

Revista Presei