Alex Velea, în lacrimi! Clipe de coșmar pentru iubitul Antoniei, la Asia Express

PHOTO-2019-11-05-11-36-07

Clipe de coșmar pentru Alex Velea. Iubitul Antoniei a început să plângă la filmările pentru emisiunea Asia Express. Motivul este incredibil. 

În această ediție, s-a dovedit faptul că Alex Velea are o sensibilitate aparte atunci când vine vorba de copii. În fiecare casă în care a ajuns, la fiecare cazare unde se aflau copii, Alex și-a petrecut întreaga seară jucându-se cu ei, cântându-le sau învățându-i diverse lucruri.

Însă, unul dintre cele mai grele momente de care a avut parte a fost o misiune care l-a trimis în suburbiile din Filipine. Felul în care trăiau familiile respective l-aa impresionat atât de mult pe Velea, încât nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Chiar dacă era în cursă, a rămas minute bune să se joace și să strângă în brațe toți copiii aflați în aceea casă.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Revista Presei