Alexandra Măceșanu a ajuns la arabi! Anunț de ultimă oră în cazul Caracal

02 nov. 2019
Alexandra Măceșanu a ajuns la arabi! Anunț de ultimă oră în cazul Caracal

O nouă ipoteză șocantă zguduie opinia publică în cazul crimei de la Caracal. Alexandra ar fi ajuns în haremul unui arab, iar Dincă nu ar fi ucis-o, așa cum chiar el a susținut la doar două zile după ce a fost reținut de procurori. Ipoteza a fost lansată de unchiul fetei. 

Astfel, Cumpănașu susține că Alexandra Măceșanu ar fi fost cumpărată de un milionar arab pentru haremul lui.

“A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a declarat Alexandru Cumpănașu în cadrul unui interviu oferit recent, potrivit stirilekanald.ro.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, este închis din luna iulie. Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a ars corpul într-un butoi din curtea casei sale.

Criminalul a recunoscut, de asemenea, că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie a acestui an, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.