Alexandru Cumpănașu i-a cerut unei minore să întrețină relații sexuale cu el și soția lui, Simona. Eleva a făcut publice mesajele: detalii șocante ies la lumină

06 ian. 2021
Alexandru Cumpănașu i-a cerut unei minore să întrețină relații sexuale cu el și soția lui, Simona. Eleva a făcut publice mesajele: detalii șocante ies la lumină
Alexandru Cumpănașu, împreună cu soția lui, Simona

Alexandru Cumpănașu a devenit un real pericol public, iar popularitatea lui a crescut enorm în timpul cazului Caracal, când televiziunile îl prezentau ore în șir în toate emisiunile. Mai grav este că acesta a fost și este în continuare președintele unei organizații care a fost finanțată de la bugetul de stat cu milioane de euro de-a lungul timpului.

Deși Cumpănașu nu a absolvit nicio facultate, a fost chiar și lector la SNSPA. Mai mult, folosindu-se de ONG-ul său, Coaliția Națională pentru Modernizarea României a mers prin numeroase licee pentru a cunoaște elevi și a-i ajuta să se dezvolte, susținea el. De altfel, acum el are un cont pe Tik Tok, profu.online, unde a strâns peste 500.000 de urmăritori, în special minori, pe care-i instigă la abandon școlar, spun specialiștii, care-l numesc și prădător sexual.

O tânără din București susține că în urmă cu trei ani, când avea 17 ani și era elevă în clasa a XI-a, după ce Cumpănașu a venit la liceul ei, reprezentând CNMR, i-a propus acesteia să întrețină relații sexuale cu el, apoi cu soția lui, Simona și el să privească. Fata a făcut publică întreaga convorbire de pe WhatsApp și a dat toate detaliile jurnaliștilor Antena3.

În replică, Alexandru Cumpănașu a spus că nu-și amintește exact conversația, că este posibil că ea să existe, dar că nu reprezintă nicio infracțiune întrucât până la urmă nu s-a întâmplat nimic.

Revoltător este că Alexandru Cumpănașu a fost mult timp în cercuri cu oameni influenți din serviciile de informații, care l-au ajutat să se dezvolte, în ciuda faptului că acesta nu avea nici măcar studiile terminate. Mai grav decât atât este faptul că el era cel care făcea interviuri pentru diverse posturi de televiziune cu cei mai importanți ambasadori străini în România.

Detalii revoltătoare. Ce a povestit fata care avea 17 ani, când Cumpănașu i-a făcut avansuri

„Contextul e în felul următor. Eram în clasa a XI-a, aveam 17 ani. Și dl. Cumpănașu a venit la noi la liceu, adus de unul dintre profesori, ca să ne vorbească la un eveniment despre patriotism și leadership. În sală erau elevi din mai multe licee din București și am vorbit destul de mult, i-am pus multe întrebări.

Era venit acolo în calitate de director al CNMR (Coaliția Națională pentru Modernizarea României). Eu în clasa a XI-a voiam să mă implic în orice vedeam în fața ochilor și i-am zis că da, vreau să mă implic în ce proiect are el acolo. Și după ce am stat mai mult de vorbă, din nou, eu cu el, cu soția lui Simona, am aflat după aia că e soția lui, nu știam cine e acea doamnă, și cu alți elevi. Și am făcut schimb de numere de telefon și eu, și ceilalți elevi care eram acolo cu el și a rămas că ne facem un grup de WhatsApp cu proiectul ăsta, se numea ”Leader for Romania”.

Cumpănașu a întrebat-o dacă îl place

Şi da, i-am dat numărul de telefon, mi-a dat el numărul de telefon…Era o zi de vineri. În seara aia mi-a dat mesajele care se văd pe screenshot-uri. Pe tot parcursul discuției eram foarte confuză. Chiar nu înțelegeam, de ce omul ăsa care venea ca cineva important, cineva care face niște chestii pentru România, că așa s-a prezentat, de ce acum se comportă foarte dubios.

Și cred că se vede prin mesaje că încercam să-l trag un pic de limbă, să-mi zică exact ce vrea de la mine, că m-a întrebat ceva de genul: ”Tu placi la mine?” Adică, ”Îţi place de mine?”, ceva de genul ăsta. Şi i-am răspuns: Da, apreciez foarte mult iniţiativa, aş vrea să mă implic!”. Tot împingea discuţia în direcţia asta, să-i spun dacă îmi place de el. Ciudat, foarte ciudat. Nu înţelegeam de ce şi de unde până unde? Chestia asta nu era în capul meu vreodată, dar în mesaje e clar ce s-a întâmplat, că de dădea la mine. I-am spus că mie nu îmi plac băieții. Și a zis: ”Aaa, am rezolvare la problema asta, nevasta mea!”

El voia ca fata să facă sex cu soţia şi el să privească

Asta e evident, despre asta vorbeam. Cea mai amuzant de îngrozitoare parte din conversaţie este când am înţeles, practic, ce vrea de la mine şi i-am spus pe româneşte: ”’N-am avut o discuţie de trei ore şi jumătate ca să fac sex cu secretara ta!” Iar răspunsul lui a fost: Nu este secretara mea, este soţia mea!” Nu se punea problema de chestia asta, i-am spus NU, dar nu fost un NU…Nu ştiu…Eram atentă, nu voiam să-l supăr.

Cred că nu eram conştientă de gravitatea situaţiei la momentul ăla, dar eram conştientă că ceva e ne-OK acolo. Am realizat că acest om de peste 30 de ani se dă la o minoră. Am realizat chestia asta la finalul conversației și de atunci nu am mai vorbit cu el. Aia a fost! Am vorbit în seara aia și atât. Sunt sigură că era conștient că sunt minoră, în primul rând pentru că a venit la mine la liceu și pentru că nu știu câți copii de clasa a XI-a sunt majori, dar mai sunt sigură și pentru că m-a întrebat și i-am zis că am 17 ani.

Tânăra susține că îi era scârbă de el

Nu se pune problema că nu ştia. Cu siguranţă ştia. Sunt sigură că nu sunt prima fată de 17 ani căreia îi dă genul ăsta de mesaje. E speculaţie, dar dacă mă întrebaţi personal, cred că nu sunt singura. Nu sunt eu o excepţie. Dacă tu ca om eşti capabil să faci chestia asta, cu siguranţă nu te limitezi la un singur om. Când am auzit că Cumpănaşu candidează la preşedinţie, nu mi-a venit să cred. Era ciudat şi îmi era scârbă… Ăsta e cuvântul. Simţeam un dezgust pentru toată situaţia. După cazul de la Caracal am fost foarte dezgustată. Mi s-a părut culmea…Incredibil…Nu ştiu, îmi e foarte greu să îmi găsesc cuvintele acum. Nu am crezut nicio secundă în sinceritatea lui. E evident că totul e de faţadă. Sinceritate nu e acolo.

Fata și-a dat seama că astăzi lucrurile au degenerat și mai mult

Eu stau pe TikTok destul de mult și l-am văzut pe TikTok. Și ultima dată când m-am uitat, el avea 50.000 de urmăritori, acum are 500.000. Și am avut încontinuu sentimentul ăsta că trebuie să fac ceva.

Că am conversația aceasta cu el și ea trebuie să ajungă să o vadă lumea, pentru că nu se poate ca omul ăsta să aibă o influență atât de mare pe o plaformă pe care se află extrem de mulți minori. Este extrem de periculos. Și am zis: Ok, ăsta e momentul. O să trimit și eu screenshot-urile astea, pentru că omul ăsta nu trebuie să existe pe o platformă de social media.

Pentru toată lumea care îl urmărește pe TikTok e un om care pare așa, foarte supărat pe sistem și pe clasa politică, și pe sistemul de învățământ. E supărat pe toată lumea și o să vină el să revoluționeze acum viața. Dar nu e adevărat, nu o să facă asta. Nu face absolut nimic! Cumpănașu este un dubios și un pervers, ăsta e Cumpănașu. Nu e salvatorul, nu o să facă nimic el’‘, a povestit tânăra, în exclusivitate pentru Antena 3.

Sursa foto mesaje: Antena 3