Alimentele pe care Gina Pistol nu le mănâncă niciodată. Așa a reușit să-și păstreze greutatea și să arate superb la 40 de ani

de: Ana Toma
01 apr. 2021
Alimentele pe care Gina Pistol nu le mănâncă niciodată. Așa a reușit să-și păstreze greutatea și să arate superb la 40 de ani
Gina Pistol

Gina Pistol a devenit mămică de curând, însă înainte de sarcină, vedeta avea mare grijă la ce mănâncă, motiv pentru care avea o siluetă demnă de invidiat. Chiar ea a mărturisit la câte tentații a fost nevoită să renunțe, mai ales în timpul sezonului Chefi la Cuțite.

Dacă credeați că Gina Pistol gustă și ea din preparatele concurenților, vă înșelați. Vedeta nu avea timp pentru așa ceva. Având un program foarte încărcat, vedeta de la Antena 1 mânca de obicei doar roșii și brânză.

Ce meniu avea Gina Pistol la Chefi la Cuțite

Într-un show culinar este dificil să te abții de la atâtea ispite, însă Gina Pistol a reușit. Vedeta a povestit că în timpul filmărilor, programul este destul de încărcat. Ea trebuie să fie prezentă non stop în platou și să-i susțină pe concurenți, motiv pentru care, mâncarea a devenit un lux.

Astfel, vedeta sfârșește fiecare zi de filmare, mâncând doar roșii și brânză de capră, după cum spune chiar ea.

„Toți au impresia că la filmări ne înfruptăm din toate preparatele pe care le pregătesc concurenții, dar nu este deloc așa. Eu trebuie să fiu alături de susținători, să surprind reacțiile celor care participă și să aflu povestea din spatele fiecărei farfurii.

Pentru că programul este încărcat, fiecare își ia pauză de masă atunci când are timp, iar «răsfățul culinar» stă de cele mai multe ori într-o farfurie de roșii proaspete și brânză de capră”, a mărturisit Gina.

Cum se menține Gina Pistol

De-a lungul anilor, Gina Pistol a reușit să ajungă la o greutate record. Vedeta a mărturisit într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani cum a reușit această performanță.

La fel ca și alte persoanel, Gina consuma foarte multe băuturi acidulate, la care a renunțat rapid, iar când pofta revine, vedeta preferă un ceai sau o cafea.

A renunțat și la fast food, însă un izvor de inspirație pentru e a fost instructorul de fitness Carmen Fit, care a ajutat-o să se disciplineze.

”Uite Carmen Fit este una dintre persoanele care într-adevăr m-a ajutat să mă schimb, să mă disciplinez. Și mi-a schimbat corpul și felul de privi mișcarea și mâncarea. Îmi este greu să spun care este secretul”, a mărturisit vedeta.

Ce alimente nu consumă

Ea a mai povestit că încă dinainte de a începe antrenamentul, a renunțat la zahăr și făină, iar majoritatea mâncărurilor pe care le consuma zilnic conțineau aceste ingrediente.

Totuși, vedeta susține că e nevoie de răbdare și nu le recomandă fanilor cântăritul zilnic, pentru că este nevoie de timp, dar și de voință pentru a ajunge la rezultatele dorite.

”Trebuie să te gândești în cât timp am ajuns eu la kilogramele astea, în câțiva ani. Trebuie să ai puțină răbdare cu tine, să nu te mai stresezi să te pui în fiecare zi pe cântar și până la urmă ține de voință și trebuie să te autoeduci”, a mai spus vedeta pentru Viva.

La sală mergea de trei ori pe săptămână și stă o oră și jumătate. De asemenea, micul dejun a devenit obligatoriu pentru Gina Pistol. Deși înainte trecea peste cea mai importantă masă a zilei, vedeta și-a dat seama că nu era bine deloc.

”Înainte săream peste prima masă a zilei, peste micul dejun, este cea mai mare greșeală pe care o faci. Prima masă era undeva în jurul orei 16:00 și automat ultima era la 11 – 12 noaptea. Mâncam foarte haotic. Dar acum, m-am obișnuit ca primul lucru pe care îl fac când mă trezesc dimineață este să îmi fac micul dejun”, a mai povestit Gina.