Alimentul banal care luptă cu cancerul în trei luni! Îţi poate salva viaţa: Oprește evoluția în stadiul incipient

frigider-700×525

Există un singur aliment care poate opri evoluţia cancerului în stadiu incipient în doar trei luni. Specialiştii au descoperit că acesta are proprietăţi incredibile, trebuind să fie obligatoriu inclus în alimentaţia copiilor şi a oamenilor bătrâni.

Laptele de capră, un aliment minune

Nutriţioniştii au descoperit că laptele de capră are cu mult mai multe proprietăţi benefice decât cel de vacă, fiind recomandat în alimentaţia zilnică. Mai mult, proprietăţile sale ajung chiar în zona terapeutică, fiind benefice în tratarea anumitor probleme medicale. Cura cu lapte de capră ajută la fortificarea plămânilor şi duce la vindecarea multor afecţiuni pulmonare. Acesta s-ar datora în special acidului organi puternic pe care îl conţine, substanţele active reuşind de multe ori, în funcţie de gravitatea problemelor, să împiedice evoluţia cancerului în stadii incipiente.

Cum se face cura cu lapte de capră

De obicei, pentru persoanele sănătoase, cura cu lapte de capră se face în reprize scurte, de 5-10 zile, având efecte benefice în energizarea și mineralizarea organismului predispus la boli. Se recomandă consumul a 250 ml lapte dimineața și 250 ml seara, la 15 minute după după masă. În privinţa persoanelor cu boli mai grave se poate urma o cură trei luni în care se beau 200 de mililitri de lapte de capră de trei ori pe zi, dimineaţa, cu 15 minute înainte de masă, la prânz, cu jumătate de oră înainte şi seara cu un sfert de oră înaintea ultimei mese. De ţinut minte că atunci când se dă copiilor, laptele de capră trebuie diluat cu 30% ceai de muşeţel.

Laptele de capră este recomandat şi în cazul persoanelor adulte care suferă de afecțiuni cronice ale colecistului sau ficatului, se poate folosi acelaşi procedeu, doar în prima săptămâna de tratament. De ţinut minte totuşi că în fiecare zi a curei se vor luă două lingurițe de miere de salcâm, una la ora 10:00 dimineaţa, iar cealaltă la ora 16:00.

Revista Presei