Toggle Menu
  1. Home/
  2. Sănătate/

Alimentul care răspândește cancerul în tot corpul. Renunță la el cât mai rapid

Potrivit unor studii recente, un aliment pe care şi tu îl consumi în fiecare zi este vinovat de răspândirea cancerului în tot corpul.

Consumul excesiv de zahăr intoxică celulele şi favorizează formarea tumorilor canceroase, arată studiile recente.

Din nefericire, o mulțime de persoane depășesc cu mult doza zilnică recomandată de zahăr, întrucât acesta se regăsește în cantități uriașe într-o mulțime de alimente. Medicii ne recomandă să nu depășim 25 de grame de zahăr pe zi, asta în condițiile în care nu suferim de nicio boală.

Un studiu apărut în The New York Times arată clar că un consum ridicat de sucuri carbogazoase creşte riscul de cancer endometrial, în special în cazul femeilor care au trecut de menopauză.

Advertisement

O altă cercetare care a apărut în publicaţia Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention arată că zahărul creşte riscul de cancer endometrial, însă consumul ridicat de sucuri carbogazoase are un impact şi mai devastator, dublând chiar acest risc. Astfel că persoanele care consumă cu regularitate sucuri carbogazoase au un risc mult mai mare de a dezvolta cancer în comparaţie cu cele care nu au în meniu aceste băuturi. Potrivit publicaţiei Natural News, zahărul menţine un mediu acid în corp, favorizează apariţia inflamaţiilor şi hrăneşte celulele canceroase.

Medicii trag un semnal de alarmă: Lipsa acestei vitamine duce la apariţia cancerului
Vitamina D influenţează peste 200 de gene, inclusiv cele asociate cu cancerul şi cu bolile sistemului imunitar, precum scleroza în plăci, potrivit ultimelor descoperiri ale specialiştilor în domeniu, care demonstrează cât de gravă poate deveni carenţa de vitamina D în organism.La nivel mondial, se estimează că un miliard de persoane prezintă carenţe de vitamina D, iar din acest motiv, câţiva oameni de ştiinţă din Marea Britanie şi Canada consideră că autorităţile în domeniu ar trebui să înceapă să recomande administrarea unor suplimente cu această vitamină persoanelor vizate.

„Studiul nostru demonstrează într-un fel destul de dramatic influenţa largă pe care vitamina D o exercită asupra stării de sănătate”, a declarat Andreas Heger, de la Functional Genomics Unit din cadrul Universităţii Oxford din Marea Britanie, coordonatorul acestui studiu.

Vitamina D influenţează ADN-ul uman prin intermediul unor structuri numite „receptori de vitamina D”, care se conectează în locuri specifice ale genomului uman. Cercetătorii au realizat o hartă a acestor locuri şi au identificat peste 200 de gene influenţate direct de aceşti receptori.

Carenţa de vitamina D este un cunoscut factor de risc pentru declanşarea rahitismului şi, potrivit unor dovezi recente, stimulează declanşarea unor maladii imunitare, precum scleroza în plăci, artrita reumatoidă şi diabetul de tipul 1, dar şi anumite tipuri de cancer şi chiar demenţă, scrie doctorulzilei.ro.

Ţinând cont de aceste informaţii, cercetătorii au analizat acele regiuni de pe harta genomului uman asociate maladiilor enumerate mai sus pentru a vedea dacă în aceste zone existau concentraţii ridicate de receptori de vitamina D. Cercetătorii au descoperit concentraţii „semnificative” de receptori de vitamina D în regiunile asociate cu mai multe maladii autoimune comune, precum scleroza în plăci, diabetul de tipul 1 şi boala lui Crohn, dar şi în regiuni asociate unor tipuri de cancer precum leucemie şi cancerul colorectal.

Cea mai mare cantitate de vitamina D este sintetizată pe cale naturală de organism, prin expunerea pielii la soare. Vitamina D se găseşte în uleiul din ficat de peşte, ouă şi carnea grasă de peşte – somon, hering şi macrou -, putând fi administrată şi sub forma unui supliment alimentar.

Deşi nu a fost stabilită o doză zilnică optimă de vitamina D, experţii în domeniu recomandă o cantitate cuprinsă între 25 şi 50 de micrograme.

Inainte ca ficatul sa cedeze, exista cateva semne de avertizare pe care nu ar trebui sa le ignori. Acestea iti spun ca, din cauza dietei nepotrivite, ficatul nu-si indeplineste toate sarcinile.

Iata semnalele: oboseala cronica, emotii negative, creier incetosat (letargie sau sentimentul de epuizare totala), dureri difuze de cap, migrene, dureri ale incheietuilor sau muschilor, transpiratie excesiva, alergii, acnee sau boli ale pielii, gaze, balonare, dureri abdominale, constipatie, diaree, dezechilibru hormonal, anxietate, depresie, respiratie urat mirositoare, cresteri inexeplicabile in greutate.

Aceste simptome pot parea prea generale insa, daca ai mai mult de trei in aceleasi timp, poate sa insemne ca ficatul se chinuie sa-si faca treaba.

Vestea buna este ca daca iti dai seama din timp ca ficatul nu-si duce la indeplinire sarcinile poti face cateva schimbari ale stilului de viata, astfel incat sa-l repui pe picioare, scrie bzi.ro.

Curăţă ficatul de toxine şi slăbeşte în 72 de ore cu această băutură puternică!

Prepară-ţi această băutură puternică pentru curăţarea ficatului şi pentru pierderea kilogramelor în plus fără efort suplimentar.Dacă organismul tău este plin de toxine, ficatul tău nu mai funcţioneză la parametri maximi. De aceea, este recomandat să consumi alimente benefice pentru el.
Această băutură curăţă toate toxinele din ficat, accelerând metabolismul şi ducând la pierderea kilogramelor în plus.

Bea acest ceai de trei ori pe zi, evită mesele grele, consumă alimente integrale şi bea apă. În 72 de ore vei avea un ficat ca nou.Ingrediente3 lămâi1 cană de pătrunjel tocat5 tulpini de ţelină apio6 căni de apă

Mod de prepararePună toate ingredientele în blender şi amestecă bine.

Andru

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție