Alimentul minune care taie pofta de mâncare! E extrem de benefic în digestie. Cum îl cunsumi corect

de: Ana Toma
26 aug. 2020
Alimentul minune care taie pofta de mâncare! E extrem de benefic în digestie. Cum îl cunsumi corect

Dacă te confrunți mereu cu o poftă de mâncare excesivă, iar la acest lucru se mai adaugă și o digestie îngreunată, ai nevoie neapărat de acest aliment minune în dieta ta. Acesta taie pofta de mâncare și ajută funcția digestivă a stomacului tău.

În cazul în care nu știai, tărâțele de grâu sunt bogate în substanțe care atacă alimentele ajunse în stomac, iar consumate în cantități mari ele asigură un surplus de vitamine de care corpul uman are nevoie.

Acestea sunt extrem de bogate în vitamine, în special beta-caroten, B-uri, minerale, aminoacizi – inclusiv aminoacizi grasi esentiali si carbohidrati) și sunt recomandate în combaterea mai multor afecțiuni precum cele cardiace, digestive, obezitate, sau anemii severe.

Cum acționează

Având în vedere multiplele proprietăți pe care le au, tărâeșe de ovăz sunt remediul perfect pentru un stomac bolnav. Acestea se pot amesteca cu miere și pot fi consumate pe stomacul gol. De aemenea, praful de tărâțe se poate combina cu orice lichid: ceai, suc, ciorbă, dar temperatura acestuia nu trebuie sa depășească 40 grade, pentru a proteja vitaminele.

Același aliment minune este ingredietul perfect în curele de slăbire. Cu cât cantitatea consumată este mai mare, cu atât scaderea în greutate va fi mai rapidă, cu rezultate vizibile în aproximativ două săptămâni. Totuși, trebuie să fim atenți la cantitatea pe care o consumăm.

Un alt lucru important de știut este că acete tărâțe sunt atât de sățioase încât dacă le ai la baza unei diete echilibrate, ele îți vor tăia apetitul pe care îl aveai înainte, fără a cauza probleme de sănătate ca în cazul altor suplimente alimentare.