Alimentul minune pentru tiroidă! Nimeni nu a știut până acum. Are extrem de multe beneficii

de: Ana Toma
28 aug. 2020
Alimentul minune pentru tiroidă! Nimeni nu a știut până acum. Are extrem de multe beneficii

Tiroida este o boală care afectează din ce în ce mai multe persoane, iar pentru a o ține la distanța sau a lupta contra ei, trebuie să adaugi neapărat acest aliment în dieta ta. Este aliatul perfect în lupta cu mai multe afecțiuni și este bogat în vitamine. 

Probabil ai mai auzit de algele marine care se folosesc în cele mai multe tratamente pentru piele, însă știai ce beneficii uimitoare pot oferi organismului tău?

Algele marine, fie ele crude sau uscate, sunt o sursă bogată de minerale, săruri și oligoelemente care ajută la regenerarea pielii și susțin imunitatea organismului, vasele de sânge și buna funcționare a inimii.

De asemenea, acestea conțin microelemente din iod, brom, magneziu, potasiu, sodiu, calciu, fosfor, sulf, clor, cupru, siliciu, iar varietatea de vitamine care se găsește în alge este surprinzător de bogată.

Algele conțin vitaminele A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K și PP și reprezintă o sursă proteică importantă, fiind adesea considerate hrana viitorului.

În cazul în care te confrunți cu o imunitate scăzută, curele cu extracte din alge sunt cele mai indicate. Ele cresc imunitatea organismului și stimulează activitatea inimii, circulația sângelui și activitatea ficatului. În același timp, fibrele din alge împiedică depunerea de grăsime pe pereții vaselor de sânge.

Tratează bolile tiroidei

Algele marine sunt folosite ca bază în tratamentele pentru bolile tiroide, iar acest lucru se datorează faptului că sunt extrem de bogate în potasiu și iod. De asemenea, ele sunt alegerea perfectă în lupta cu kilogramele în plus.

Un alt lucru pe care trebuie să îl știi despre extractul din alge, este că acesta are un efect antiinflamator și antimicrobian și este folosit cu succes pentru a combate infecția cu virusul herpes și cu virusul gripal de tip A.