Cel mai mare SECRET al lui Raed Arafat a fost făcut public! Nimeni nu și-a imaginat așa ceva despre el

31 iul. 2021
Cel mai mare SECRET al lui Raed Arafat a fost făcut public! Nimeni nu și-a imaginat așa ceva despre el
Raed Arafat, șeful DSU

Raed Arafat a fost principala țintă a televiziunilor în pandemie. Restricțiilor i-au supărat foarte tare pe români și toată furia s-a revărsat asupra lui. Dar Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență nu s-a lăsat impresionat de campania negativă dusă împotriva lui și a continuat să aplice măsurile pe care le-a considerat necesare.

Printre numeroasele acuzații, acesta a reușit totuși să-și facă timp să prezinte și latura lui umană. Invitat la emisiunea lui Mircea Dinescu ”Poezie şi Delicateţuri”, de la Prima TV, el a dezvăluit pentru prima dată în public că este vegetarian.

Cu ce a înlocuit Raed Arafat carnea

Acesta a mărturisit că nu mai consumă produse din carne de mai bine de zece ani. El mănâncă în loc, preparate mai puţin convenţionale, despre care spune că au gust similar.

”Există o firmă italiană care aduce produse din carnea de mazăre şi aici, în România. Produce mititei din mazăre, carne tocata din mazăre, salam din mazăre. Mititeii se pregatesc la grătar cum se pregătesc mititeii obişnuţi… Totul se prepară precum carnea obişnuită, chiar şi gustul este oarecum similar”, a povestit Raed Arafat în emisiunea Mircea Dinescu, care a rămas mască.

De câte ori pe săptămână este sănătos să mâncăm carne

Românii sunt mari consumatori de produse din carne, ba chiar este valabil și principiul nicio zi fără carne. Cu toate acestea, specialiștii spun că nu este bine să consumăm acest produs mai mult de 2-3 ori pe săptămână întrucât nu este sănătos.

Cercetătorii de la Universitatea Oxford au concluzionat, în urma mai multor cercetări științifice, că persoanele care consumă de cel puţin trei ori pe săptămână carne roşie, carne procesată sau carne de pasăre, precum pui sau curcan, prezintă un risc mai ridicat de a dezvolta boli de inimă, diabet, pneumonie şi alte afecțiuni