Alimentul secret care o menține tânără pe frumoasa Andie MacDowell. Arată splendid la 62 de ani. Dieta pe care o urmează

de: Ana Toma
21 sept. 2020
Alimentul secret care o menține tânără pe frumoasa Andie MacDowell. Arată splendid la 62 de ani. Dieta pe care o urmează
CULVER CITY, CALIFORNIA - AUGUST 19: Andie MacDowell attends the LA Screening Of Fox Searchlight's "Ready Or Not" at ArcLight Culver City on August 19, 2019 in Culver City, California. (Photo by Jon Kopaloff/Getty Images,)

Andie MacDowell arată splendid la 62 de ani și toată lumea se întreabă cum reușește vedeta să se menință în formă. Aceasta reușește de fiecare dată să-și uimească fanii cu aparențe excepționale și se pare că totul se datorează unul stil de viață sănătos. 

Andie McDowell susține că nu a apelat niciodată la operațiile estetice, iar stilul ei de viață este cel care o face să arăte atât de bine.

”Fața mea este fața mea și, știi, la un moment dat nu văd niciun rost. Sunt, cumva, mulțumită de unde am ajuns’, a precizat într-un interviu pentru ABC News.

De asemenea, aceasta a mai mărturisit că deseori apelează la cure de detoxifiere ayurvedice, pentru a scăpa organismul de toxine, iar în rest optează pentru alimente simple și sănătoase, potrivit shape.com.

Legat de alimentația actriței, aceasta a povestit pentru sursa citată că legumele bio sunt pe primul loc și de cele mai multe ori le prepară la aburi pentru a-și asigura toate vitaminele și mineralele necesare, însă acest lucru nu poate fi considerat neapărat o dietă. 

”Păstrarea atributelor naturale ale legumelor cultivate organic este o modalitate excelentă de a-mi hrăni organismul”, susține vedeta.

Orezul brun, alimentul ei preferat

Actrița a vorbit și despre garnitura preferată, și se apre că orezul brun este pe primul loc.

”Este simplu, sănătos și merge cu orice!”, a mărturisit ea.

Ca oricare altă peroană, Andie MacDowell are și ea momente în care are poftă de ceva dulce, iar atunci alege ciocolata neagră, care o ajută și să se mențină tânără, grație antioxidanților

”Mulțumită tuturor antioxidanților, mă ajută să mă mențin tânără! În plus, îmi relaxează tensiunea arterială și echilibrează anumiți hormoni din organism. Iubesc ciocolata. Știu că asta e slăbiciunea mea și trebuie să dețin controlul”, a mai adăugat aceasta.

Nici sportul nu lipsește din stilul ei de viață. Vedeta a mărturisit că obișnuiește să facă o oră de gimnastică aeorbică în fiecare zi, iar alte ori alege yoga sau drumețiile, pentru a nu mai merge la sală.