Alina Eremia a recunoscut: cine este iubitul său actual. Apare în noua ei piesă

25 oct. 2020
Alina Eremia a recunoscut: cine este iubitul său actual. Apare în noua ei piesă

Alina Eremia revine în prima plan cu un record de senzație. Artista de la Global Records reușete să scrie istorie în industria muzicala românească datorită celui mai nou single al săi, „Noi”, lansat pe 22 octombrie 2020. Acesta a intrat în Media Forest, topul care monitorizează difuzările Radio și TV din România, încă înainte de a fi lansat oficial, ceea ce reprezintă o reușită de senzație.

Potrivit celor de la Media Forest, videoclipul piesei „Noi” a intrat direct pe locul 9 în topul celor mai difuzate videoclipuri din România cu 5 ore înainte de lansarea oficială. Piesa este scrisă chiar de Alina Eremia împreună cu Alex Pelin și produsă de Alexandru Turcu. Deja se bucură de mare succes și în online, unde a strâns peste 300.000 de vizualizări în doar o zi și este în top 20 pe trending Youtube.

La finalul zilei de vineri, 23 octombrie, videoclipul piesei era pe locul 2 în topul celor mai difuzate videoclipuri muzicale din România, având un număr de 23 de difuzări.

Piesa este acum disponibilă pe toate platformele de streaming, dar și pe canalul oficial de YouTube al Alinei. Videoclipul are la bază o poveste inspirată dintr-o veche legendă japoneză în care oamenii sunt legați între ei printr-o serie de fire roșii, iar atunci când îți găsești sufletul pereche rămâne un singur fir.

Iubitul Alinei Eremia apare în clipul său

Single-ul „Noi” are un puternic accent personal, plin de semnificație pentru artistă, atât datorită mesajului, cât și datorită faptului că Edi, iubitul ei, este protagonistul videoclipului alături de ea.

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite artiste din România având milioane de fani pe toate platformele de socializare, iar melodiile ei adună mereu milioane de vizualizări. Considerată de către industria muzicală ca fiind una dintre vocile foarte bune, ea este cu siguranță și o îndrăgită a brandurilor. Mai mult decât atât, la începutul anului 2021 Alina Eremia se pregătește să lanseze al doilea album din carieră.