Alina Eremia este foarte îndrăgostită: Reprezintă totul pentru mine! Cine a cucerit-o

15 dec. 2019
Alina Eremia este foarte îndrăgostită: Reprezintă totul pentru mine! Cine a cucerit-o

Alina Eremia a mărturisit totul! Este îndrăgostită iremediabil: „REPREZINTĂ TOTUL PENTRU MINE”. Artista a dat totul din casă la evenimentul Elle Style Awards, unde Revista Elle a sărbătorit 22 de ani de existență.

Vedeta este complet implicată în muzica sa. În rest, Alina este om optimist, zâmbitor și fericit.

„Întotdeauna am încercat să fiu cât mai transparentă, iar lucrul acesta este destul de pregnant în muzica mea pentru că de un an de jumătate stau în studio și îmi scriu piesele. Sunt la fel de energică așa cum mă vedeți și pe scenă, zâmbesc tot timpul sau cel puțin atunci când simt să o fac și sunt o persoană pozitivă de fel. Așa cum mă vedeți, așa sunt.”, a spus vedeta.

Ce ar fi făcut dacă nu ar fi dat lovitura în muzică?

„Cu siguranță aș fi cochetat tot cu ceva din zona artei, de curând m-am apucat din nou de pictat și sunt foarte fericită să fac asta, mă deconectez total. Aș fi dansat, aș fi pictat, cu siguranță aș fi îmbrățisat arta. Muzica este viața mea, nu vreau să sune a clișeu, dar muzica reprezintă totul pentru mine și nu mă văd făcând nimic altceva.”, a explicat Eremia.

Ce le pregătește fanilor?

„Am multe lucruri pe lista mea, nu aș vrea să garantez, dar un album, de ce nu. Am strâns foarte multă muzică și plănuiesc să petrec la fel de mult timp în studio, așa că un album ar fi, de ce nu, în discuție. Evident, multe concerte, muzică…muzică, muzică, muzică!”, a dezvăluit artista, potrivit verdict.ro.

Recent, vedeta a lansat videoclipul piesei 3 Luni.

Foi de Adio, este o altă melodie lansată acum trei zile.