Am aflat adevărul! Cu ce se ocupă, de fapt, ginerele lui Gigi Becali! Cum și-a făcut averea „Prinţişorul din Dobroeşti”

13 oct. 2019
Am aflat adevărul! Cu ce se ocupă, de fapt, ginerele lui Gigi Becali! Cum și-a făcut averea „Prinţişorul din Dobroeşti

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, frumoasa Teodora, în vârstă de 24 de ani, s-a cununat religios, sâmbătă 12 octombrie, cu alesul inimii ei. Cei doi aveau o relație de mai mulți ani, iar familiile se cunosc și au fost de acord ca cei doi să se căsătorească.

Mihai Theodor Mincu are 28 de ani și provine dintr-o familie foarte bogată și care are o poziție socială bună, ceea ce l-a bucurat foarte mult pe patronul de la FCSB. Mulți s-au întrebat cum și-a făcut acesta averea, deloc de neglijat. Ei bine, se pare că cel poreclit „Prinţişorul din Dobroeşti” a făcut mulți bani din comercializare produselor de lux pentru femei. Doar că nu atât de curat cum am crede toți. Acesta a fost condamnat pentru că a vândut produse contrafăcute.

Pe 1 martie, mai multe branduri de lux l-au dat în judecată pe Mihai Theodor Mincu din acest motiv. Acesta a fost acuzat că ar fi pus în circulație pe piață produse contrafăcute purtând însemnele unor mărci precum Chanel, Dior sau Cartier. Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, sentința instanței este plata unei amenzi de 4.500 de lei, confiscarea tuturor bunurilor contestate și plata cheltuielilor de judecată.

Decizia Instanței

„Condamnă inculpatul Mincu Mihai Theodor la pedeapsa amenzii într-un numar de 90 zile-amendă și stabilește suma corespunzătoare unei zile-amendă la 50 lei, inculpatul având de plătit statului suma de 4.500 lei cu titlu de amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Dispune confiscarea de la inculpatul Mincu Mihai Theodor a bunurilor ridicate potrivit adeverinței de reținere a bunurilor, respectiv: ochelari de soare marca CARTIER 84 buc.; CHANEL 75 buc.; DIOR 40 buc.; RAY-BAN 2.195 buc. și tocuri pentru ochelari RAY-BAN 1.800 buc..

Totodată, instanța dispune distrugerea bunurilor susmenționate, pe cheltuiala inculpatului. Obligă inculpatul Mincu Mihai Theodor să plătească statului suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 lei în faza urmăririi penale și 500 lei în faza de judecată)”, se arată în decizia magistraților publicată de cei de la Cancan.

Ce spune Gigi Becali despre ginerele lui

În luna aprilie, Gigi Becali a fost de acord să împărtășească publicului impresiile sale despre cel care urma să se căsătorească în câteva luni cu fiica lui cea mare.

„Dintotdeauna am vrut să am gineri frumoşi, ca să facă nepoţi frumoşi. Şi Teodora se mărită cu un băiat frumos şi înalt. I-am cunoscut familia pentru că am vrut să văd din ce familie e. Şi tare m-am bucurat că e de familie foarte bună. S-a dus şi s-a spovedit cu Teodora la acelaşi duhovnic şi asta m-a bucurat şi mai tare.

Acum, dacă el o să fie om curat, drept şi în adevăr o să fie ca şi băiatul meu. Dacă nu, îmi fac datoria de socru, dau fetelor ce trebuie şi îmi văd de viaţa mea”, declara Gigi Becali la Spynews.