Am aflat adevarul! Cum se comporta Horia Brenciu cu concurentii de la Vocea Romaniei cand nu sunt camere

tudor chirila horia brenciu

Gest neașteptat al lui Horia Brenciu. Totul s-a întâmplat chiar la filmările de la Vocea României, cel mai vizionat show din România. Vedeta luat-o pe urmele altui celebru jurat.

Emisiunea „Vocea României” le oferă o șansă reală celor pasionați de muzică. Nu de puține ori a fost o rampă de lansare în industria muzicală pentru mai multți concurenți.

Horia Brenciu, gest neașteptat

Se pare că nu este doar pentru concurenți o oportunitate. Mai nou, show-ul le oferă și juraților oportunitatea de a-și forma echipe și în afara competiției, cooptând oameni talentați în trupele lor. După ce Loredana a dat startul și a încercat, în fiecare sezon în care a fost jurat la „Vocea României”, să adune câți mai mulți oameni talentați în show-urile ei, acum și Horia Brenciu merge pe aceeași rețetă.

După ce s-a întors pe scaunul de jurat la „Vocea României”, Horia nu are ca miză doar câștigarea trofeului, ci și găsirea unor voci superbe, pe care să le poată folosi în showurile sale cu orchestra. Artistul a decis să se implice și mai mult. Cei care nu sunt votați de public, dar care au voci excepționale și potențial artistic au șansa să lucreze cu Brenciu.

De-a lungul timpului, HB Orchestra și-a mărit constant numărul, orice om talentat este binevenit în echipa lui, așa că cea mai bună selecție de personal este cu siguranță show-ul de la PRO TV.

Julie Mayaya, celebră după ce a câștigat Vocea

În urmă cu 7 ani, Horia Brenciu a câștigat „Vocea României” cu Julie Mayaya, artistă cu care a colaborat și după terminarea emisiunii. De-a lungul timpului, cei doi au colaborat la diferite piese și au cântat împreună la diverse spectacole. De anul acesta, de când s-a reîntors în echipa „Vocea României”, Brenciu și-a dorit-o pe Julie alături de el. La rugămintea lui Horia, artista s-a întors ca antrenor în emisiunea care a consacrat-o, unde îi consiliază și îi antrenează pe concurenții din echipa lui Brenciu, conform libertatea.ro.

Revista Presei