Am aflat adevărul! Motivul real pentru care Raed Arafat nu s-a căsătorit niciodată

Raed Arafat este omul momentului în România. Acesta a fost foarte activ în criza COVID-19, fiind nelipsit din platourile televiziunilor și de la conferințele de presă pe acest subiect. El a prezentat foarte bine ultimele noutăți legate de epidemia care a cotropit Europa și se bucură de foarte multă încredere din partea cetățenilor.

Acesta a emigrat în România încă de când avea 16 ani. El a staudiat medicina mai întâi la Cluj, apoi la Târgu Mureș și este specializat în anestezie-terapie intensivă. Raed Arafat a ajuns cunoscut datorită proiectului său de suflet, SMURD, pe care l-a fondat în septembrie 1990.

Complet dedicat muncii sale, Raed Arafat nu a fost văzut niciodată cu o femeie. Întrebat de ce nu s-a căsătorit niciodată, el a oferit și un răspuns în acest sens.

Răspunsul lui Raed Arafat

„Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite așa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viață personală care să fie dedicată unei familii. Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat.

La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004”, a spus medicul, care astăzi este și secretar de stat și șef al Departamentului pentru Situații de Urgență.

Loading...

Revista Presei