Am aflat! Care sunt singurele televiziuni care dau bani artiștilor să vină la emisiuni

08 apr. 2020
Am aflat! Care sunt singurele televiziuni care dau bani artiștilor să vină la emisiuni

Criza medicală din România aduce multe probleme. În plină izolare a populației s-a aflat un amănunt despre artiștii din România. S-a aflat care sunt singurele televiziuni care dau bani artiștilor să vină la emisiuni.

Televiziunile care-și permit invitați cu bani

S-a aflat care sunt singurele televiziuni care-și permit să aibă artiști invitați contra cost. Dan Negru a dezvăluit numele acestora, dar a vorbit și despre criza în care se află România din cauza pandemiei de coronavirus.

„Sunt foarte mulți oameni care trăiesc eminamente din showbiz, ori showbizul în România e susținut de două surse de venit. Petrecerile date de primării plus televiziunile, care sunt trei în total. ProTV, Antena 1 și Kanal D. Atât! Astea sunt singurele televiziuni care mai cheamă artiști pe bani. Ca să presteze pe bani. În rest nicio televiziune nu mai cheamă un artist pe bani. Ori artistul trăiește din spectacol pe bani”, a dezvăluit Dan Negru, conform fanatik.ro.

Dar asta nu e tot. Vedeta a spus că mulți artiști au mari probleme financiare. „Majoritatea sunt într-o situație groaznică. Am prieteni cu care vorbesc, am suspendat filmări în clipa asta. N-au apucat și nici n-au putut să-și construiască și alte mici afaceri…

Cum am fi noi, eu, Răduleasca, Brenciu, Bănică suntem dintr-o generație care am mai apucat să-și facă de una, de alta, să nu trăiești eminamente din showbiz.

Oamenii au rate de plătit și showbizul românesc este un showbiz sărac, firav, vai de capul lui. Showbizul românesc e mai prost decât Liga I! E mult mai prost! Are mult mai puțini spectatori. Nu trăiește din bilete vândute”, a mai spus vedeta Antenei 1.