Am aflat cine este celebrul personaj, care-i oferă informații secrete despre dosarul Caracal, lui Alexandru Cumpănașu! De ce nu este anchetat?

alexandru cumpanasu

Alexandru Cumpănașu a oferit multe informații anchetatorilor, care se ocupă cu dosarul Caracal, dar este foarte supărat deoarece aceștia nu par să investigheze pistele oferite de el. Cu toate acestea, unchiul Alexandrei nu renunță și promite noi dezvăluiri.

Mai mult decât atât, el a anunțat că o echipă privată, formată din foști ofițeri ai serviciilor de informații, fosți polițiști și foști procurori, vor lucra în paralel la rezolvarea cazului Caracal.

Alexandru Cumpănașu a povestit că persoana care îi oferă permanent informații are o credibilitate foarte mare, că are experiență de peste 30 de ani în mass media, că este originară din Caracal și că știe despre anturajul lui Dincă, încă de acum 45 de ani, când acesta era la liceu.

În mod cert este vorba despre Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, devenit celebru cu ajutorul cazului Elodia. Jurnalistul a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare pentru șantaj, din care a executat doar 2 ani și 8 luni. Acum este eliberat condiționat și nu mai are voie să apară la televizor până când nu-și termină de ispășit pedeapsa.

Se pare că anchetatorii nu vor să-l interogheze întrcât nu-l consideră o persoană credibilă, în contextul dat.

Revista Presei