Am aflat cine este fotbalistul celebru cu care Lidia Buble l-ar fi înșelat pe Răzvan Simion. Pentru el a compus și o melodie

de: Ana Toma
13 oct. 2020
Am aflat cine este fotbalistul celebru cu care Lidia Buble l-ar fi înșelat pe Răzvan Simion. Pentru el a compus și o melodie

Lidia Buble nu se mai ascunde. După mai bine de câteva luni de când s-a despărțit de Răzvan Simion, artista o duce mai bine ca niciodată, iar un nou bărbat a și apărut în viața ei. Ba mai mult de atât, el ar fi fost sursa de inspirație pentru melodia ei.

Până în prezent nu a ieșit la iveală motivul concret pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să se separe, însă ultimele poze în care apare artista o cam dau de gol.

Aceasta a fost surprinsă în compania lui Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, fotbalist celebru și fost concurent la Exalton.

Cei doi s-au fotografiat în ipostaze intime chiar pe vremea când Lidia încă forma o relație cu Răzvan Simion. Fotbalistul Costin Gheorghe, s-a fotografiat alături de cântăreață, iar imaginile vorbesc de la sine. Cei doi se țin în brațe și par mai apropiați ca niciodată, iar melodia ”Cu ochii ăia verzi” pare să fi fost inspirată chiar din trăirile pe care artista le-a avut cu fratele Elenei Gheorghe.

Cine a vrut despărțirea?

Răzvan Simion și Lidia Buble nu au oferit niciodată prea multe detalii despre separarea dintre ei, însă curios este faptul că prezentatorul tv a fost care a anunțat primul despărțirea, cu un mesaj extrem de emoțonant care a stârnit curiozitatea fanilor.

„Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când, poate, ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a scris, la momentul respectiv, Răzvan Simion.