Am aflat motivul real al despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Calvarul prin care a trecut fosta soție a lui Irinel Columbeanu

de:
01 aug. 2021
Am aflat motivul real al despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Calvarul prin care a trecut fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Viața Monicăi Gabor părea un adevărat vis pentru fanii ei. După divorțul de Irinel Columbeanu, diva și-a găsit liniștea în brațele lui Mr. Pink, un milionar celebru din SUA care i-a oferit luxul pe tavă.

Povestea lor de iubire a ținut doar zece ani și nu e de mirare având în vedere calvarul prin care fosta soție a lui Irinel Columbeanu a trecut în ultima perioadă. 

Monica Gabor, controlată de Mr. Pink

Prietenii Monicăi Gabor au vorbit despre iadul în care diva a trăit în ultimii ani. Deși de la depărtare cuplul părea unul perfect, în intimiatte, fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăia într-o închisoare.

Mr. Pink o monitoriza permanent, așa că vedeta nu avea voie să meargă nici măcar la mall, fiind nevoită să își achiziționeze hainele dorite de pe internet, sau de la magazine din zonă, unde oamenii o cunoșteau. 

”Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a mărturisit un apropiat al vedetei pentru playtech.ro.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, femeie de serviciu

Dacă în perioada în care a trăit cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor era răsfățată, plimbată și avea chiar și menajeră, ei bine, în reședința lui Mr. Pink, diva trebuia să facă curățenie în fiecare zi.

Mai mult de atât, nu avea voie să primească niciun musafir și nici să vină în România. Înainte de a o lua pe Irina în America, Monica Gabor era monitorizată de când ajungea la aeroport, până ateriza în România, iar Mr. Pink știa în permanență tot ce face partenera sa. 

”Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai povestit sursa citată.

Cu toate astea, s-ar părea că Mr. Pink a fost cel care a vrut să rupă relația, iar Monica Gabor a fost și ea de acord.