Am aflat motivul real pentru care a fost internată Irina Rimes! Pentru ce a fost operată de fapt

irina rimes

Ziua de 31 decembrie 2019 a fost una pe care Irina Rimes nu o va uita prea ușor. Jurata de la Vocea României a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. În urma investigațiilor medicale, s-a ajuns la concluzia că aceasta trebuie operată rapid întrucât avea o hemoragie internă.

Conform mai multor surse medicale, citate și de EVZ,  simpatica artistă a ajuns la Spitalul Elias din cauza unui chist ovarian, care i-ar fi provocat o sângerare masivă. Operația nu a fost una sofisticată și totul a decurs foarte bine. Astfel că Irina Rimesc va fi externată destul de rapid și nu va trebui să-și anuleze concertele pe termen lung.

Cine a dat semnalul de alarmă

„Astăzi n-o sa trec in revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci as vrea sa va spun ca prietena și colega mea Irina Rimes a intrat in operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred ca va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos. Vocea Romaniei”, a scris Horia Brenciu, pe contul său de Facebook, dând practic semnalul de alarmă.

Și Irina Rimes a postat un filmuleț de pe patul de spital, în care-și cerea scuze fanilor din Iași pentru că nu va putea susține concertul promis acolo, dar a promis că va reveni cu altă ocazie și se va revanșa.

„O zi mai puțin bună pentru mine, m-am trezit la spital internată. Îmi pare nespus de rău să anunț că programul meu de diseară, de la Iași, se anulează.

Am fost internată aseară, cu o problemă foarte gravă de sănătate, am hemoragie internă. Medicii nu mă lasă să plec acasă, în două sau trei ore intru în operație”, au fost cuvintele cântăreței.

Revista Presei