Am aflat secretul lui Adele! Cum a reușit să slăbească cu regimul Sirtfood. Transformarea e șocantă

10 ian. 2020
Am aflat secretul lui Adele! Cum a reușit să slăbească cu regimul Sirtfood. Transformarea e șocantă

Se spune că înfățișarea contează foarte mult atunci când ești o persoană foarte cunoscută. Adele este una dintre cele mai celebre cântărețe din lume și a avut mereu probleme cu greutatea. Artista nu s-a lăsat și a slăbit enorm cu ajutorul unui regim.

Vedeta a ținut o dietă numită Sirtfood, a făcut sport și a dat jos peste 25 de Kg. Transformarea este șocantă. Regimul a constat în consumul de legume, fructe, nuci, rucola, ceapă și țelină.

Inițial, aceasta a cosumat 1000 de calorii pe zi, timp de trei zile consecutive. În acesta timp a consumat un suc verde din diferite plante și legume și a avut o masă pe zi. În următoarele trei zile ale săptămânii, poți crește numărul caloriilor la 1500, poți consuma două sucuri și poți avea două mese pe zi.

The Sirtfood Diet

Regimul se bazează pe plante, cum ar fi kale şi hrişcă – activatori de sirtuină – care ajută la suprimarea apetitului şi activează „gena slabă“ a organismului.

În timpul regimului, Adele a consumat: capere, cacao, napi, patrunjel, cicoare roșie, ulei de măsline, vin roșu, soia, turmeric, nuci, leuștean, ceapă roșie. Pe lângă dietă, Adele a facut pilates și a renunțat la ceai, alcool și țigări.

„Obisnuiam sa plang, dar acum transpir”, a scris ea pe Instagram.