„Am avut o problemă de sanatate!” O vedetă de la PRO TV a trecut printr-un coșmar

Recent, Irina Rimes a avut parte de un eveniment nefericit, după ce a fost nevoită să se interneze de urgență într-un spital din România, chiar în preajma Revelionului. Acum, pentru prima dată, membra juriului de la Vocea României a vorbit despre motivele pentru care a ajuns la spital. 

”A fost o problemă destul de gravă, care s-a rezolvat chirurgical. Da, am spus că am avut o problemă ginecologică, n-am avut avort sau sarcină extrauterină sau orice fel de chestie legată de .. cancer. Sunt ok, sunt sănătoasă, dar, ca orice femeie, mai am și eu uneori probleme,” a spus Irina Rimes, în emisiunea ”Interviurile lui Vitalie.”

Irina Rimes spune că nu a fost nevoită să plătească nicio ”atenție” cadrelor medicale pentru a beneficia de îngrijiri, în ciuda percepției publice despre sistemul de sănătate din România, care este una legată de corupție.

Astfel, tot ce le-a dat vedeta PRO TV asistentelor și medicilor au fost ”niște bomboane”.

Câte o bombonică pentru fiecare asistentă

”Eu n-am plătit, credeți-mă pe cuvânt. Să de aici Dumnezeu un fulger, să .. Nu am dat nicio atenție și n-am plătit nimănui nimic. În momentul în care am ieșit din spital, zic, ce trebuie să plătesc? Pentru că eu am asigurare medicală.

Zic, ce trebuie să plătesc? Plătesc ceva? Zice, doamnă, nu trebuie să plătiți nimic, urgența în România este gratis pentru oricine, deci puteți pleca acasă liniștită. Am lăsat niște bomboane, pentru că mi-a lăsat mama niște bomboane mie și am lăsat câte o bombonică pentru fiecare asistentă care a avut grijă de mine. În rest .. n-am plătit nimic. Lumea poate se plânge pentru că are motive. Eu n-am motive să mă plâng, momentan.”

Revista Presei