Amestecul natural care te scapă rapid de cearcăne: Aplică-l seara, înainte de culcare. Este pe bază de miere de albine

09 oct. 2020
Amestecul natural care te scapă rapid de cearcăne: Aplică-l seara, înainte de culcare. Este pe bază de miere de albine

Pentru unii dintre noi, cearcănele reprezintă o problemă trecătoare. Acestea pot apărea după o noapte nedormită sau după o zi prelungită la muncă și dispar imediat ce organismul ajunge să primească odihna necesară. 

Sunt însă și persoane care se confruntă permanent cu cearcănele. De cele mai multe ori dăm vina tot pe oboseală și asta pentru că mai mult de 95% din cazuri se datorează lipsei de odihnă.

Chiar dacă nu reprezintă o problemă de sănătate în sine, cearcănele sunt inestetice și doamnele încearcă prin fel și fel de variante să scape de ele. În articolul de azi vă prezentăm un amestec natural pe bază de miere de albine, care vă va scăpa rapid de cearcăne.

Ingrediente:

  • 1 linguriță miere
  • 1 linguriță zeamă de castravete proaspăt
  • 1 linguriță de cartof pisat proaspăt

Mod de preparare:

Începeți prin a amesteca toate ingredientele, până ce se formează o pastă omogenă. Curățați mai apoi bine tenul și aplicați masca. Lăsați-o să acționeze vreme de 20 de minute. Mai apoi, spălați cu apă rece. La final, aplicați o cremă hidratantă.

Pentru cele mai bune rezultate, folosiți zilnic rețeta, timp de 30 de zile. Puteți face masca într-o cantitate mai mare și să o depozitați la frigider.