Reghe a făcut-o să plângă pe Anamaria Prodan! Ce s-a întâmplat între cei doi

Anamaria-Prodan-a-dezvăluit-ce-se-întâmplă-între-ea-și-Laurențiu-Reghecampf2

Anamaria Prodan a declarat, de foarte multe ori, că are o avere mare, dar nu a spus niciodată și nu va spune vreodată o sumă.

Vedeta a muncit pentru fiecare ban pe care l-a făcut și își permite orice lux. Femeie de televiziune, impresară, mama și soție, Anamaria Prodan este într-o continuă transformare pe plan profesional.

Duminică va avea loc lansarea noului reality-show, “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”. Fanii vedetei o vor putea vedea la TV, în fiecare duminică, de la 19:45, la Antena Stars.

Show-ul este despre familia vedetei, care sunt filmați pas cu pas.

Inel de 20 000 de lire sterline

Astăzi a avut loc evenimentul de lansare a emisiunii, moment în care Anamaria a fost luată prin surprindere de soțul său, Laurențiu Reghecampf.

Deși nu a fost prezent, antrenorul i-a trimis un cadou super scump. Este vorba despre un inel Cartier, în valoare de 20.000 de lire sterline.

Ce avere are Anamaria Prodan

Vedeta a dat din casă și ne-a vorbit și despre averea sa. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că are foarte mulți bani.

”Nu am spus niciodată și nici n-o s-o spun vreodată ce avere am. Eu am zis că fac parte din cei care nu-și doresc să fie într-o poziție, în Forbes. Mai în glumă, mai în serios, mă uitam la junătate dintre ei și mă gândeam: Domne, dacă ar avea măcar o doime din banii pe care îi am eu, ar fi fericiți. Eu muncesc pentru banii aștia și fac sacrificii.

Îmi trăiesc viața foarte frumos și știu că am pe umeri o chestie așa și îmi doresc foarte tare să duc mult mai sus numele mamei, pe care l-a zidit cărămidă cu cărămidă și de asta am grijă de copii pei, ca ei să ducă mai departe numele.”, a declarat Anamaria Prodan pentru VoxBiz.

Revista Presei