Anamaria Prodan a fost urmărită! Cine a amenințat-o pe fata sa Rebecca. Momente de groază

anamaria-prodan-alaturi-de-familie-de-ziua-ei

Anamaria Prodan a explodat chiar astăzi de ziua ei. Impresara a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani. Vedeta a transmis un mesaj exploziv pentru cei care i-au vrut răul.

Soția lu Reghe a vorbit despre conflicteșe pe care le-a avut până acum și despre ce i s-a întâmplat fiicei sale Rebecca.

„Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomație… Știu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenții și perverșii. În timp, știu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îți iau calul și mă sui peste tine. N-ai cum să depășești limita cu mine că te mănânc! Știu ce pot și cât pot.”, a spus Anamaria Prodan în interviul pentru Libertatea.

Anamaria este foarte puternică și asta a dovedit-o până acum. Nu s-a lăsat niciodată călcată în picioare.

„Știu ce pot și cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mișcă în fotbal! În primul rând, sunt femeie și am ceva în plus. Am o educație! Și dacă-i verifici pe toți, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligență, șmecherie. Eu mă joc cu mintea lor”, dezvăluie Anamaria Prodan.

Vedeta are permis port-armă pentru a-și apăra familia.

„M-au urmărit unii noaptea cu mașina! Episoade de mafie, credeți-mă! Dar nu o să recunoască nimeni niciodată asta. Bineînțeles, la poliție nu mergeau camerele de pe DN1. Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociți care o amenințau și când ieșea la balcon. O înjurau, o amenințau. Am avut bodyguard pe vremea respectivă, omul lui Ion Iliescu, președintele României. Mi-am luat permis de port-armă, pentru că am trăit momente grele! Un bărbat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil!”, a mai declarat sexy impresara în vârstă de 47 de ani.

Revista Presei