Anamaria Prodan a rămas fără replică! Ce cadou extrem de scump i-a făcut Reghecampf

16 dec. 2019
Anamaria Prodan a rămas fără replică! Ce cadou extrem de scump i-a făcut Reghecampf

Anamaria Prodan a fost surprinsă chiar cu o zi înainte de ziua sa de naștere. Deși mâine este mare sărbătoare în familie, soțul său a ales să-i ofere cadoul mai devreme. 

Laurențiu Reghecampf a dat 300 000 de euro pentru a o face pe Anamaria fericită. Nu este o mașină, nu este un apartament, ci este vorba despre o geantă incredibilă.

Este vorba despre o geantă Hermes Himalayan Birkin, din piele de crocodil de Nil. Este o geantă de lux, foarte rară în lume, iar multe dintre aceste modele se vând la licitații, pe sume impresionante, scrie Gsp.ro.

De ziua ei, Anamaria Prodan a plecat în Dubai împreună cu mezinul familiei. Vedeta își va sărbători ziua de naștere alături de soțul său.

Anamaria și Reghe se iubesc enorm

„Reghe este foarte, foarte mândru de mine. Nu există gelozie… Aaa da, normal, stau între bărbați 99% din timpul meu. Undeva, este gelozie pentru că există iubire incredibilă, dar… crize sau scandaluri niciodată. Eu sunt foarte, foarte geloasă. La mine scapă totul de sub control pentru că eu, atunci când iubesc, iubesc fără limită, când pun suflet în ceva, îl pun pe tot, când vreau ceva, merg până la capăt,” a declarat Anamaria Prodan.

„Muncim enorm. Chiar fără limită câteodată. Dar mereu avem timp pentru noi și pentru pitici. Mâncăm seara toți, normal, când sunt și eu acasă. În rest, ei toți mănâncă mereu împreună. Dar “când vine mama” e sărbătoare pentru toți. Laurențiu este un romantic incurabil. Am spus și o să o spun. Îmi face cadouri zilnic. Nu mari. Nu contează. Aduce bucurie în viețile noastre,” a spus impresara.

Cum arată o zi din viața Anamariei Prodan? „Trezire la 6.00. Ne spălăm, ne îmbrăcăm, mâncăm, pregătesc piticii de scoală, după mă aranjez eu și beau cafeaua liniștită, îmi dau telefoanele. Răspund la mailuri, încep întâlnirile multe în oraș, la birou… foarte multe, răspund la două telefoane, încerc să rezolv toate problemele jucătorilor și antrenorilor pe care-i reprezint. Uit să mănânc… bine că am prieteni care mă sună și mă cheamă la masă. Termin târziu totul, câteodată mă prinde și 2.00 dimineața. Dorm foarte puțin,” a dezvăluit Anamaria Prodan pentru ciao.