Anamaria Prodan, amenințată cu moartea! Clipe cumplite pentru vedetă: Totul a ieșit la iveală

19 dec. 2019
Anamaria Prodan, amenințată cu moartea! Clipe cumplite pentru vedetă: Totul a ieșit la iveală

Una dintre cele mai influente femei din fotbalul românesc s-a decis să rupă tăcerea. Anamaria Prodan a fost amenințată cu moartea. Vedeta a trecut prin clipe cumplite. Acum, totul a ieșit la iveală.

Anamaria Prodan a răbufnit și a transmis un mesaj dur contestatarilor eu. Impresarul de fotbaliști a vorbit și despre scandalurile în care a fost implicată în ultimii ani.

Anamaria Prodan, amenințată cu moartea

Anamaria Prodan și-a aniversat ziua de naștere în Dubai, după ce a petrecut o vacanță alături de fata sa cea mică, Sarah, care a suferit și o operație complicată. Celebra impresară a făcut declarații tranșante la adresa celor care au criticat-o și continuă să lanseze jigniri la adresa ei. “Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomație… Știu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenții și perverșii. În timp, știu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îți iau calul și mă sui peste tine. N-ai cum să depășești limita cu mine că te mănânc! Știu ce pot și cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mișcă în fotbal! În primul rând, sunt femeie și am ceva în plus. Am o educație! Și dacă-i verifici pe toți, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligență, șmecherie. Eu mă joc cu mintea lor.

Eu sunt omul care știe cât a greșit și unde. Am capacitatea să îmi cer iertare. Și mă simt foarte bine în momentele alea! Nu pot să țin o dușmănie în sufletul meu. Dar sunt unii pe care de ani buni nu-i mai bag în seamă”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru libertatea.ro.

Soția lui Reghe a dezvăluit o experiență traumatizantă prin care a trecut în urmă cu ceva timp. “M-au urmărit unii noaptea cu mașina! Episoade de mafie, credeți-mă! Dar nu o să recunoască nimeni niciodată asta. Bineînțeles, la poliție nu mergeau camerele de pe DN1. Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociți care o amenințau și când ieșea la balcon. O înjurau, o amenințau. Am avut bodyguard pe vremea respectivă, omul lui Ion Iliescu, președintele României. Mi-am luat permis de port-armă, pentru că am trăit momente grele! Un bărbat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil!”, a dezvăluit Anamaria Prodan.