Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi! Ce a pățit impresara: S-a întâmplat în urmă cu puțin timp

04 nov. 2019
Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi! Ce a pățit impresara: S-a întâmplat în urmă cu puțin timp

Anamaria Prodan a fost surprinsă cu lacrimi în ochi! Totul s-a întâmplat în urmă cu puțin timp. S-a aflat deja ce a pățit impresara.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a avut parte de clipe emoționante în urmă cu câte ore. A fost data peste cap până la lacrimi.

Anamaria Prodan, surprinsă cu ochii în lacrimi

Anamaria Prodan a plâns când a trebuit să se despartă de una dintre cele mai importante ființe din viața ei. Aflată în vacanță în America, sexy-impresara a petrecut câteva zile cu fiica ei Sarah, însă trebuie să se întoarcă la muncă, motiv pentru care a avut ochii în lacrimi atunci când s-a despărțit de fiica mijlocie.
Anamaria Prodan a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu ea, sora ei, dar si Sarah, fiica mijlocie. După câteva zile de bucurie, vedeta a trebuit să plece, iar fiica ei a postat imagini emoționante cu momentul în care s-au despărțit.

Sarah o ține de mână pe Anamaria Prodan, care zâmbește, însă în același timp are și lacrimi în ochi. „Pa, mama”, a scris Sarah în dreptul filmulețului. Atât Sarah, cât și Rebecca și-au făcut propriul drum în viață și se descurcă fiecare în țări diferite.

„Suntem o familie norocoasă. Sunt atât de mândră de ele şi de tot ce au realizat singure. O dată pe an suntem în formulă completă, de Crăciun, ele sunt americance. Ele sunt mici, nu mă vor înţelege decât când vor avea copii. Mai discutăm cu privire la maşini. Ele au voie acolo să iasă numai cu aprobarea mea”, povestea Anamaria Prodan în urmă cu aproape un an.

Anamaria Prodan își desfășoară activitatea mai mult în Dubai, dar și în România. Impresara transferă fotbaliști pe bandă rulantă, dar se ocupă și de soarta antrenorilor pe care îi are sub contract.