Anamaria Prodan, de nerecunoscut! Ce a făcut vedeta la izolare? Nici Reghe nu a recunoscut-o

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan surprinde și șochează la fiecare apariție, dar acum și-a uiit i soțul. Vedeta este de nerecunoscut. Ce a făcut în ozolare, a uimit pe toată lumea.

Anamaria Prodan, de nerecunoscut!

Nici măcar soțul ei, Laurențiu Reghecampf nu a recunoscut-o. Anamaria Prodan știe cum să-și pună atuurile în evidență, iar pentru a ajunge la perfecțiune nicio sumă de bani nu este prea mare. Cel mai recent pictorial al ei, realizat pentru o revistă dedicată mireselor a uimit pe toată lumea.

Pentru a fi sigură că ședința foto va fi una cu adevărat de neuitat, cunoscuta impresară de fotbaliști a trecut pragul unui hair-stylist, iar acesta i-a propus o schimbare de look.

Zis și făcut. Vedeta s-a vopsit și și-a ondulat părul. Are acum o coafură afro extrem de îndrăzneață. Pictorialul a fost realizat pentru coperta celei mai noi ediții a revistei dedicate tinerelor care se află în căutarea celor mai frumoase rochii de mireasă.

„New cover soon! Red is the colour of life! Hope & love will heal everything and that’s exactly why I chose to express myself in the latest edition of Nunta Magazine.Thanks to the whole team (n.r. Noua copertă va apărea în curând! Roșu este culoarea vieții! Speranța și dragostea ne vor vindeca de toate și de aceea am ales să apar în noua ediție a revistei Nunta. Mulțumiri întregii echipe)”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Mai mult, Prodanca a dezvăluit unul dintre trucurile de înfrumusețare împărtășite chiar de bunica sa. Își spală podoaba capilară cu săpun de rufe.

„Mă spăl cu săpun pe față, așa m-a învățat bunica mea, așa am crescut eu la țară. Săpunul ăla de rufe, dacă știi, cu ăla mă spăl și acum pe cap, chiar dacă primesc atâtea creme fabuloase. Uit să mă demachiez și când mă trezesc dimineața mă spăl cu săpun pe față”, a declarat impresara.

Revista Presei