Anamaria Prodan, dezvăluiri fără predecent: Despre divorţul meu nu a ştiut nimeni! Reacţia lui Reghecampf

18 feb. 2020
Anamaria Prodan, dezvăluiri fără predecent: Despre divorţul meu nu a ştiut nimeni! Reacţia lui Reghecampf

Anamaria Prodan a avut recent o serie de dezvăluiri fără precedent, acceptând să vorbească într-un interviu televizat despre zvonurile unui divorț de Laurențiu Reghecampf, cunoscutul antrenor de fobal. Recent, apar din ce în ce mai multe informaţii în lumea mondenă că impresara, devenită între timp şi vedetă de televiziune, ar fi luat-o pe drumuri separată de actualul său soţ.

Prodanca a recunoscut tot

Anamaria Prodan, cunoscuta vedetă, şi-a dat acceptul să vorbească deschis despre această situaţie delicată în cadrul unui interviu TV.

„Mă vezi în toate fotografiile și mă vezi peste tot așa, cum sunt eu acum (n.r. – alături de Laurențiu Reghecampf ), și mai ales că mă știți că sunt atât de asumată. Și dacă Doamne Ferește s-ar întâmpla vreodată… Despre divorțul meu nu a știut nimeni, eu eram divorțată de doi ani și locuiam cu soțul meu în casă și cu copiii mei”, a explicat Anamaria Prodan, încercând să spună că nu are probleme în relaţia sa şi chiar dacă ar fi avut, acestea nu ar fi fost descoperite de presă, dând exemplu ultimul său divorţ, de baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cu care are doi copii, pe Rebecca și pe Sarah.

Povestea de dragoste a Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf

Cunoscuta impresară și Laurențiu Reghecampf sunt un cuplu oficial de peste 10 ani, însă povestea lor de dragoste este cu mult mai veche, de când el avea 18 ani, iar ea 21. CU toate acestea, la acea vreme nu a fost să fie nimic între ei, scrie wowbiz.ro. Astfel, Prodanca s-a căsătorit cu Tiberiu Dumitrescu cu care a făcut două fete: Rebeca si Sarah, în timp ce Laurențiu la rândul său s-a căsătorit la 19 ani, având un băiat pe nume Luca. Cu toate acestea, timpul a trecutm, iar cei doi s-au reîntâlnit după mulţi ani, fiind vorba de dragoste la prima vedere. Ulterior, cei doi s-au căsătorit ca în filme, în Las Vegas, iar câteva luni mai târziu au adus pe lume pe Laurențiu JR.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat. Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu mai vechi.

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre relaţia sa

„Pe Anamaria am cunoscut-o la 18 ani. A fost dragoste la prima vedere, dar drumurile noastre s-au despărţit atunci. O admir sincer pe Anamaria. E singura femeie care a reuşit în lumea bărbaţilor, a fotbalului. O admir pentru curajul ei! Femeia, în mentalitatea multor bărbaţi, e făcută să stea acasă, sa facă copii şi să spele rufe. Eu cred că femeia poate să muncească la fel de mult ca bărbatul, să aibă o preocupare”, spunea acum ceva timp Laurențiu Reghecampf care îi oferă iubitei sale soţii cadouri scumpe şi importante semne de apreciere.