Anamaria Prodan divorțează? Decizia pe care a luat-o împreună cu Reghe

Anamaria-Prodan-a-dezvăluit-ce-se-întâmplă-între-ea-și-Laurențiu-Reghecampf2

Anamaria Prodan face dezvăluiri fără perdea! Impresarul de fotbaliști a spus totul despre divorț, dar și despre relația pe care o are cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

S-a vorbit despre relația pe care Anamaria Prodan ar fi avut-o cu Dan Alexa, unul dintre antrenorii pe care îi impresariază. Aceasta a negat vehement, de fiecare dată, că ar avea o relație extraconjugală.

Anamaria Prodan a vorbit despre divorț

Toată lumea a spus că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecapf vor divorța. Se pare că se întâmplă exact contrariul. Ei sunt cei mai fericiți! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o căsnicie la care alții doar visează, iar dacă cineva mai avea dubii în această privință, sexy-impresara a dat cărțile pe față și le-a arătat tuturor cât de bine se înțelege cu bărbatul iubit.

Pe contul ei de Instagram, Prodanca a făcut un gest care le-a închis gurile tuturor răutăcioșilor! A postat două fotografii superbe de familie cu Laurențiu Reghecampf și micuțul Bebeto, băiețelul pe care Anamaria îl are, cu Laurențiu. Chiar dacă gurile rele i-au dat despărțiți de multe ori și s-a zvonit că relația lor nu mai este ca la început se pare că totul stă perfect.

Înainte de a fi căsătorită cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a fost într-un mariaj cu Tibi Dumitrescu, fost baschetbalist. Deși relația celor doi a fost sortită eșecului, aceștia au divorțat în condiții amiabile, iar Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său soț. „Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri. Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Revista Presei