Anamaria Prodan, dupa pumnul celebru dat lui Alexa, l-a lovit si pe Reghecampf? Detalii bomba ies la iveala

21 dec. 2019
Anamaria Prodan, dupa pumnul celebru dat lui Alexa, l-a lovit si pe Reghecampf? Detalii bomba ies la iveala

Anamaria Prodan aruncă bomba momentului. Vedeta a vorbit despre vestitul pumn, încasat de Dan Alexa, dar și despre soțul său, Laurențiu Reghecampf. 

Aceasta a fost întrebată dacă a dat vreodată în partenerul său de viață.

„Eu am cel mai frumos, mai deștept și cel mai cel bărbat din fotbalul românesc! Eu sunt căsătorită cu numărul 1 din fotbalul românesc. Dacă l-am lovit pe Laur? Nu… El când se uită îngheți! El are o privire așa…”, a spus Anamaria, potrivit gsp.

Pumnul pe care i l-a dat lui Alexe a făcut mare vâlvă

Vedeta a fost acuzată că i-a îngropat carierea antrenorului, iar gurile rele au spus că ar fi meritat bătută.

„Nu cred că gestul asupra lui Alexa i-a îngropat cariera. Pentru că o repet și o spun din nou pentru că toată lumea încă vorbește de situația asta… Alexa a fost bărbat! Dacă eu acum, la interviu, mă enervez pe tine că mi-ai zis ceva și-ți dau un pumn, ce faci? Mă iei la bătaie de față cu toată lumea p-aici?! Nu i-a picat bine și nu-i pica bine nimănui pe pământ, dar am conștientizat în nervii ăia că am greșit. Și mi-am cerut scuze… I-am mulțumit pentru reacția pe care a avut-o”, a zis Ana.

„Iubesc fotbalul, boxul, UFC. Dacă mă enervez și știu cât de vulcanică sunt și nu-mi convine ceva, probabil am scăpări și dau în oricine. Sau înjur. Așa sunt… Mai birjar, câteodată! Sunt crescută în fotbal.”, s-a scuzat impresara.

Și Alexe a fost dur criticat pentru modul în care a reacționat.

„Am citit că lumea zicea că «Trebuia bătută!», «Trebuia omorâtă!», «Călcată în picioare!». A fost o lecție de viață pe care el a dat-o tuturor bărbaților… Mai e unul Maimuțică, cum îl cheamă? Care era cu Huidu. Așa, Găină… M-au sunat o gămadă de prieteni că «Domne, că e un fătălău, un băbălău!». Nu, ăsta e un fătălău dacă pe un post de radio național poți să fii cu astfel de argumente. Bărbatul e făcut să aibă grijă de femeie, să îi suporte toanele și nervii. Fiecare a mai luat o palmă… De la mama, de la profesoară… Am avut discuții cu Alexa, foarte multe după acest episod”, a mai declarat impresara.

„ALEXA NU ESTE AMANTUL MEU!”

Anamaria Prodan neagă că ar avea vreo legătură cu Dan Alexa, în afara relației profesionale. „Poate terminăm odată discuțiile astea! Alexa nu este amantul meu! Nu am avut relații cu Dan Alexa. Cum n-am avut cu antrenorii sau jucătorii pe care i-am manageriat”.