Anamaria Prodan e în stare de șoc ! Soția lui Laurențiu Reghecampf apare într-un dosar DNA. Ce se spune despre ea

de:
15 sept. 2021
Anamaria Prodan e în stare de șoc ! Soția lui Laurențiu Reghecampf apare într-un dosar DNA. Ce se spune despre ea
Anamaria Prodan

Nu doar divorțul e o problemă pentru Anamaria Prodan. Numele ei a apărut în câteva stenograme compromițătoare dintr-un dosar DNA, iar cuvintele rostite la adresa ei nu sunt deloc unele prea plăcute.

Cei de la zin.ro scriu că Anamaria Prodan ar apărea într-o conversație a cămătarilor, discuție al cărui subiectul principal ar fi clubul de fotbal Dunărea Călărași.

Anamaria Prodan, umilită de cămătari

Cu alte cuvinte, soția lui Laurențiu Reghecampf ar fi impresariat mai mulți fotbaliști pentru echipa din Liga a 2-a și chiar s-a ocupat de PR pe vremea în care Dan Alexa era antrenor al echipei din orașul de la malul Dunării.

Acțiunile ei nu au fost însă prea apreciate de fostul președinte al clubului călărășean Florin Brișan, care a făcut dezvăluiri șocante în cadrul unei convorbiri aprinse cu Boșnigeanu Vasile.

Umilință este puțin spus ce va simți Anamaria Prodan când va auzi ce se dicuta despre ea, căci cei doi bărbați nu s-au putut abține de nicio culoare.

”Mă fierbe”

”Că-mi dă, nu ți-am zis de săptămâna trecută? Când am fost la el, ce dracu… Doar nu crezi că, chiar atâta, adică m-oi crede tu mincinos, dar nu sunt chiar așa, dracu, să te fi sunat din altă parte, când te-am pus pe speaker atunci.

Mă fierbe, ăsta vrea să mă fiarbă, să îl văd pe ăsta, dă-l în p*** mea. Dacă el moare și acum, în p*** mea… Că făceam eu poze, Prodanca… Bă, dar dă-ți-o dracu, băga-mi-aș p*** în gura ei… Gândește-te și tu la mine un pic. Adică nu că nu te-ai gândi… Bă, deci crede-mă…”, ar fi sunat discuția halucinantă dintre Florin Brișan.

Cât despre dosarul în care numele impresarei a apărut, Florin Brișan, cel care a umilit-o pe Anamaria Prodan și totodată fostul președinte al clubului sportiv Dunărea Călărași este judecat sub acuzație de delapidare și de asemenea, ar fi parte vătămată într-un dosar de cămătărie, inculpatul principal fiind Vasile Boșniageanu.

Anamaria Prodan în schimb e acuzată că ar fi transferat jucători pe sume mari și ar fi intermediat doar pe hârtie anumite mutări.

===