Anamaria Prodan îl distruge pe Gigi Becali: ”Atât de mic și la înălțime și la caracter”. Acuzații grave la adresa patronului FCSB

de:
22 iul. 2021
Anamaria Prodan îl distruge pe Gigi Becali: ”Atât de mic și la înălțime și la caracter”. Acuzații grave la adresa patronului FCSB

Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali. Atât impresara cât și patronul FCSB sunt la cuțite. Niciunul nu renunță, iar acuzațiile pe care și le aduc reciproc sunt din ce în ce mai grave.

Anamaria Prodan s-a luat de această dată de înălțimea patronului FCSB. Soția lui Laurențiu Reghecampf mărturisește că l-a compătimit în tot acest timp pe Gigi Becali, apoi l-a ignorat.

Anamaria Prodan îl distruge pe Becali

Mai mult de atât, aceasta nu s-a abținut, mărturisind că Becali este, ”penibil”, dar și ”mic de la înălțime și la caracter”

”Hai să-ți spun ceva. Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas care crezi că este? Ignoranța! E deja mim. Râs. Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Soția lui Laurențiu Reghecampf garantează că soțul ei nu va mai lucra niciodată cu FCSB, mărturisind că nu există nicio cale de împăcare acum între cele două părți. De asemenea, Anamaria Prodan nu a ratat nici ocazia de a-și lăuda din nou soțul

”Păi, eu ling acolo unde scuip? Niciodată! Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri.

Vorbea cu oamenii din fotbal și spunea ce ‘cita’ de la Reghe. Toți râdeau de el, pentru că stilul lui Reghe e inconfundabil”, a mai povestit Prodan.

Gigi Becali, reacție furtunoasă

Nici Gigi Becali nu a rămas mai prejos. Patronul FCSB a criticat-o și el pe Anamaria Prodan, adăugând că deși se comporta prietenos și gingaș, aceasta aruncă cu o serie de replici care nu își au deloc rostul.

Știți că nu vorbesc cu femeia aia, nu mă interesează, nu vreau să vorbesc despre ea. Înainte o simpatizam. Nu o iubeam, că nu aveam cum, dar o simpatizam pentru că glumea, nu știu ce.

Se comporta foarte bine, era gingașă, prietenoasă. Dacă cum spune ea că am rămas eu cu ochii la ea, păi mă uit eu vreodată la o femeie măritată? Doamne ferește, mai bine intru în pământ”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Scandalul ar fi pornit după ce Anamaria Prodan era impresarul lui Dennis Man, dar a fost exclusă din negocierile pentru transferul de la FCSB la Parma. Ce a însemnat asta pentru impresară? Ei bine, vorbim despre mulți bani pierduți, care au dus la jigniri dureroase.

”Un liliputan de 1,30 metri”

Modul de exprimare al lui Gigi Becali nu a fost deloc pe placul impresarei. Pe lângă faptul că s-a luat de statura sa, Anamaria Prodan a criticat și modul în care patronul FCSB, scrie sau vorbește, în stilul caracteristic.

”Cine este Becali? Un liliputan de 1,30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva.

Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali, săracul, e agramat. Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou, îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui. Omul când scrie, nu are liniuţe, nu are punctuaţie, toate cuvintele sunt legate”, mărturisea Anamaria Prodan.