Anamaria Prodan îl face praf pe Gheorghe Hagi: Îmi dă mie Hagi să mănânc vreodată? De la ce a început scandalul

23 nov. 2019
Anamaria Prodan îl face praf pe Gheorghe Hagi: Îmi dă mie Hagi să mănânc vreodată? De la ce a început scandalul

Anamaria Proda, atac fulgerător la Gheorghe Hagi. Impresara i-a dat replica, după ce patronul clubului Viitorul l-a încolțit pe Cosmin Contra. Acesta l-a acuzat că este influențat de impresari.

„Toate indiciile mele duc spre acest lucru, că se fac convocările prin spate. Sunt prea mulţi de la Viitorul? Poate se supăra cineva, Cosmine, care ţi-e drag ţie. Şi poate face convocările. Este 100% cineva în spate care-ţi spune ce să faci”, a spus Gheorghe Hagi.

Anamaria a reacționat foarte acid, în urma acuzațiilor.

„Știu când a făcut declarația aia. Eu l-aș fi întrebat atunci «Măi, domnu’ Hagi, ia tu lotul naționalei acum și vezi câți jucători sunt ai Anamariei Prodan și câți sunt ai lui Pietro Chiodi, cu care tu faci afaceri!». Hai să vedem! E foarte simplu! Pe acte.

Păi, eu nu sunt omul care fură alături de nimeni, nu fac jocurile nimănui și nici n-am să le fac. Eu sunt omul care spune adevărul deranjant. Nu sunt Chiodi, nici Giovanni, nici nimeni. Eu mi-am câștigat respectul președinților și patronilor din fotbal fiindcă i-am ajutat și nu le-am cerut niciun favor!

Cât a fost Gigi în pușcărie, n-am luat niciun ban din transferurile de la FCSB. Am zis că Becali era într-o nenorocire și trebuia ajutat. Nu trebuia să se atingă nimeni de echipa lui Gigi Becali. Trebuia să fac cele mai bune alegeri pentru Steaua București.

L-am înțeles de fiecare dată, mai ales în momentele dificile ale vieții. Eu n-am luat ca alții înainte mea, să aduc jucători indiferent dacă erau buni sau nu și să-mi iau comisioane.”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan l-a atact extrem de dur pe fostul fotbalist.

„Crezi că mă interesează pe mine reacția lui Hagi? Îmi dă mie Hagi să mănânc vreodată? Sau am eu ceva de câștigat de pe urma lui? Numai Hagi ar putea avea de câștigat de pe urma mea, dacă i-aș aduce câteva milioane pentru un jucător, prin relațiile mele.

Asta n-au înțeles oamenii din România care conduc fotbalul. Anamaria Prodan nu are nevoie de nimeni și de nimic în viața asta. Ei trebuie să aibă o relație fabuloasă cu mine. Eu nu stau să mor pentru o mie sau cinci mii de euro! Și nici să ma târăsc pe-acolo cum fac alți manageri! Asta-i filosofia mea”, a mai afirmat ea pentru Gsp.

Vedeta a precizat că ea nu trăiește din fotbal.

„Eu m-am născut bogată și duc mai departe bogăția familiei mele. Nu sunt un om care trăiește din fotbal. N-am nevoie de nimic de la nimeni. Nu ma interesează că Hagi va ieși să spună ceva despre mine sau că Șumudică o să spună, asta e părerea mea! Și mi-o mențin, am argumente. Nu vorbesc pe câmp.

Am școala mai multă decât ei de miliarde de ori! Nu putem să ne comparăm, doar că Hagi merită tot respectul pentru ce-a făcut în fotbal. Și mă înclin pentru tot ce-a făcut în fotbal. De-aici e o diferență de la cer la pământ!”
Anamaria Prodan