Anamaria Prodan, în stare de șoc! Fiica sa a fost operată de urgență. Ce i s-a întâmplat

anamaria-prodan2-3

Lovitură grea pentru Anamaria Prodan. Fiica sa, Sarah Dumitrescu, a fost operată de urgență! Aceasta s-a accidentat grav în timpul unui meci de baschet, iar medicii au băgat-o direct în sala de operații.

Impresara a plecat de urgență Mississippi. Fiica sa a fost externată și trebuie să se recupereze.

„Iubita mea… ce nu te omoară te face muuullltttt mai puternică! Love u. Toată lumea a fost aici pentru îngerul meu. Întreaga echipă o susține. Va reveni mai puternică decât oricând”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Cu ce se ocupă fiica cea mare a vedetei?

Fata Anamariei s-a înscris, recent, la Universitatea din Mississippi. Rebecca și Sarah sunt fiicele vedetei din prima căsătorie. Cele două locuiesc împreună cu tatăl lor, fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu.

Sarah a decis să urmeze calea tatălui său. Aceasta joacă baschet, iat Rebecca este model.

”Este o onoare să o văd că evoluează la un asemenea nivel”, a comentat Anamamaria Prodan.

”Sunt bucuroasă că am oportunitatea să practic sportul pe care îl iubesc la următorul nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor universităţilor care au vrut să mă recruteze. Acestea fiind spuse, sunt entuziasmată să vă anunţ că mi-am luat angajamentul să joc la Universitatea din Mississippi și sper să o fac cât mai bine atât pentru viitorul meu, cât și pentru a-mi face părinții fericiți”, a spus și Sarah, la puțin timp după ce a semnat cu echipa din SUA.

Revista Presei