Anamaria Prodan lovește puternic în Pro Tv! Ce are de gând să facă aceasta în doar două luni

Anamaria-Prodan-a-dezvăluit-ce-se-întâmplă-între-ea-și-Laurențiu-Reghecampf2

Anamaria Prodan este extrem de bogată și duce o viață de regină. Numai la nunta fiicei lui Gigi Becali a lăsat 10.000 de euro și a purtat haine și accesorii de zeci de mii de euro. Pentru prestația ei de la Gospodar fără pereche, emisiune de mare succes de la Pro Tv, ea primea 30.000 de euro pe sezon.

Conform surselor VoxBiz, aceasta dorea mai mulți bani întrucât se consideră o vedetă de clasă și vrea să fie recompensată ca atare. Doar că bossii de pe Pache Protopopescu au spus nu și chiar au găsit o variantă mai ieftină, Gianina Ilieș, fostă vedetă Antena 1 și fostă concurentă în Ferma.

Pentru a-și lăsa totuși ușa deschisă cu Pro Tv-ul, Anamaria Prodan a spus în direct, la Măruță, că demisionează pentru că are nevoie de mai mult timp pentru familia ei și că aceasta perioadă este extrem de aglomerată pentru ea și fiindcă este perioada transferurilor în fotbal.

Vrea înapoi la TV

„Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc. (…) Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi bine”, a declarat Anamaria Prodan, la scurt timp după ce și-a anunțat plecarea de la Pro TV.

Doar că timp are pentru că deja a anunțat pe surse, prin intermediul presei, că negociază atât cu Kanal D, cât și cu Antenele pentru a avea o emisiune nouă. Desigur că a subliniat că este deschisă la noi proiecte din ianuarie 2020, ceea ce era evident întrcât în această perioadă producțiile sunt deja stabilite pentru posturile tv.

Așadar Anamaria Prodan vrea înapoi în televiziune și le transmite practic celor de la Pro Tv că negociază cu televiziunile concurente pentru o sumă mai mare.

Revista Presei