Anamaria Prodan și-a lăsat soțul fără cuvinte! Reghe nu se aștepta la un asemenea gest. Imaginea care spune totul

16 mart. 2020
Anamaria Prodan și-a lăsat soțul fără cuvinte! Reghe nu se aștepta la un asemenea gest. Imaginea care spune totul

Anamaria Prodan surprinde la fiecare apariție. Totuși, ultima a uimit pe toată lumea. Nici soțul ei, Laurențiu Reghecampf nu s-ar fi așteptat la așa ceva.

Anamaria Prodan și-a lăsat soțul fără cuvinte

Gest incredibil al impresarei pentru soțul ei. Una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc a făcut un gest măreț. A dovedit că este o mamă excepțională.

Prodanca i-a făcut un cadou incredibil lui Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie. Este vorba despre o mașină de lux pe care o va conduce pe renumitele străzii ale Dubaiului, conform spynews.ro.

Anamaria Prodan și Reghecampf formează o familie de succes, alături de ceilalți copii ai lor. Mesajele de ”La mulți ani!”, au venit însă și de la frații lui Luca. Cu mai multe poze pe care Rebeca și Sarah le-au postat, au venit și urările de ziua lui. „Happy Birthday, Brother! 3/4 kids are 18+”, „Happy Birthday to the middle child. I love you so much. My brother, my bestfriend”, au scris acestea la fotografiile de pe Instagram.

Se pare că Luca a decis să rpmână alături de tatăl său definitiv. „La 14 ani, copilul a trebuit sa aleagă unde vrea sa traiască mai departe. În Germania, alături de mama lui, fie în Dubai, alături de tata. L-a ales pe Laurențiu. Luca învață în Dubai și trăiește în lux. În vacanțe se mai duce la mama lui, cu care vorbește frecvent la telefon”, a declarat un apropiat al familiei Reghecampf, conform impact.ro.