Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Averea imensă pe care cei doi soți trebuie să o împartă

de:
17 iun. 2021
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Averea imensă pe care cei doi soți trebuie să o împartă
Anamaria Prodan și Laurentiu

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au șocat lumea mondenă. La nici o lună de când și-au reînnoit jurămintele, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, fără prea multe explicații.

Cuplul a devenit mediatiat în lumea mondenă după ce și-a expus viața publică în cadrul unui reality-show difuzat pe postul Antena Start. Telespectatorii le puteau urmări viața de lux din Dubai, însă nimeni nu avea să știe ce se va întâmpla câțiva ani mai târziu.

Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

Deși Anamaria Prodan nu a oferit nicio declarație până acum, soțul ei Laurențiu Reghecampf a vrut să evite orice fel de speculație așa că a confirmat divorțul.

Cei doi soți își doresc momentan liniște, fără prea multe întrebări, însă nu este exclus ca la un momentdat să aflăm motivul real care a cauzat această ruptură într-un timp atât de scurt.

”Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, pentru fanatik.ro.

Ce avere împart Anamaria Prodan și soțul ei

Nimeni nu știe exact ce avere au cei doi soți, însă la un momendat, Anamaria Prodan povestea că cei doi au împreună aproximativ 100 de milioane de euro.

Mai mult de atât, ea mai mărturisea că terenurile, casele, dar și banii pe care îi are în conturi sunt suficiente pentru a putea trăi liniștită 20 de vieți.

”Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară.

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a mărturisit Anamaria Prodan la Antena 1.

Cu câți bani rămâne Anamaria Prodan

Dacă impresara a spus adevărul, iar averea va fi împărțită în mod egal, cel mai probabil aceasta s-ar alege cu 50 de milioane de euro. Totuși, depinde și de doleanțele celor doi copii, în condițiile în care partajul vine și el cu o serie de aspecte financiare.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf s-au căsătorit în iunie 2008 și au un băiat nume Laurențiu Junior. Pe tot parcursul căsniciei, cuplul a decis să aibe grijă împreună și de copiii lor proveniți din relațiile anterioare.