Anamaria Prodan și Reghecampf au tras lozul cel mare. Câți bani vor primi de la Antena Stars

Anamaria-Prodan-a-dezvăluit-ce-se-întâmplă-între-ea-și-Laurențiu-Reghecampf2

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au tras lozul cel mare cu noua emisiune de la Antena Stars. Au început deja filmările și banii au început să intre în buzunarele lor.

Cei doi au pus mâna pe un contract de aproximativ 150 000 de euro, scrie libertatea. Show-ul va fi lansat în februarie. Chiar Anamaria a făcut anunțul.

„După 8 ani m-am întors acasă! Aici m-am simțit mereu cel mai bine, iar propunerea realizării unui nou sezon din reality mi s-a părut foarte tare. De când am renunțat la vechiul show, cred că în fiecare zi eram întrebată când o să revină povestea familiei mele pe micile ecrane.

Am revenit mai tari ca niciodată și o să avem ce să transmitem celor care se vor uita la noi! Am început filmările, umblu peste tot cu echipa de filmare, iar în februarie ne pregătim de lansare„, a spus Anamaria Prodan.

Are o avere între 50 și 100 de milioane de euro

Impresara a vorbit, recent, despre averea sa. Anamaria a declarat că dacă nu ar lucra, i-ar ajunge banii pe care îi are pentru a trăi încă 20 de vieți.

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a declarat Anamaria Prodan.

Vedeta a mai primit oferte și de la Kanal D, dar le-a refuzat. Aceasta a renunțat, recent, la emisiunea concurs „Gospodar fără pereche”, de la Pro TV.

Revista Presei