Anamaria Prodan șochează din nou! Unde s-a pozat complet goală (Foto)

19 aug. 2019
Anamaria Prodan șochează din nou! Unde s-a pozat complet goală (Foto)

Anamaria Prodan a făcut furori în toată presa chiar în ziua în care Simona Halep câștiga Wimbledon-ul și aducea bucurie enormă românilor. Impresara a stârnit hohote de râs și uluire totodată. Pumnul pe care i l-a tras lui Dan Alexa la finalul unui meci din Liga 1 a făcut turul internetului. Filmulețul a fost postat de Sport.ro.

„De ce băgați în seamă tot? Vă rog, lăsați-mă! Am vorbit de niște jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasa și vulcanică. La ce circ e în presa, iar sunt în prim-plan mereu… Sunt obișnuită să fiu numărul 1 în presă și în sport. Am simțit că îmi ia fața Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledon-ul. Glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan chiar în ziua incidentului, conform Cancan.

Acum impresara vrea să fie din nou în centru atenției, așa că s-a fotografiat goală la solar și a postat imaginea pe Instagram. Ajunsă la 46 de ani, aceasta este foarte mândră de formele sale și nu ezită să apară cât se poate de nud cu orice ocazie se ivește. De altfel și la petrecerea Viva s-a prezentat într-o ținută care a arătat-o în toată splendoarea.

Se întoarce Reghe în România la FCSB?

Anamaria Prodan este căsătorită de ani buni cu Laurențiu Reghecamf și au împreună un copil, pe Reghe Junior. Aceasta mai are două fete din prima căsnicie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar soțul său încă un baiat.

Laurențiu Reghecamf antrenează în prezent o echipă de fotbal arabă, Al Wasl, unde primește venituri uriașe. Au fost zvonuri că s-ar putea întoarce la FCSB, dar soția sa a pus capăt speculațiilor declarând că nu este cazul, ci poate peste doi ani, când îi expiră contractul, întrucât acum are un salariu de zece ori mai mare la arabi.

„El va lucra cu Gigi Becali toată viaţa. Dacă, să spunem, Laur ar întrerupe colaborarea în Emirate, ar putea veni. Am şi vorbit cu patronul, dar Reghe mai are doi ani de contract, nu se poate acum. Relaţia dintre Gigi şi Reghecampf e specială, Becali îl iubeşte ca pe copilul său”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport.