Anamaria Prodana a explodat: Vă cumpăr familiile! Cine a confundat-o cu o prostituată

anamariaprodanlacrimisarah1

Anamaria Prodan a explodat. Vedeta a povestit o întâmplare care a scos-o din minți. Totul s-a petrecut în Londra, în 2015, când a intermediat transferul grecului Georgios Samaras (34 de ani) de la West Bromwich Albion la Al-Hilal.

Într-un restaurant din Londra, doi bărbați au confundat-o cu o prostituată.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

Anamaria a fost făcută prostituată de Gazeta Sporturilor

„Cel mai mult m-a durut când Gazeta Sporturilor m-a făcut prostituată pe prima pagină. Atunci, eu, un ateu convins, am mers la biserică.”, spunea vedeta.

Anamaria spunea că este obișnuită cu bărbații pentru că a crescut printre ei și știe cum funcționează lucrurile.

„Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă»”, a spus impresara.

Revista Presei