Anda Adam a uluit pe toată lumea: unde și-a făcut două operații estetice! De ce i-a dat Pro Tv 25.000 de euro

de: Ana Toma
01 nov. 2020
Anda Adam a uluit pe toată lumea: unde și-a făcut două operații estetice! De ce i-a dat Pro Tv 25.000 de euro

Anda Adam arată demențial la 40 de ani, iar toată lumea se întreabă ce face vedeta pentru a se păstra în formă. Cum mulți curioși vor să știe la câte intervenții estetice a apelat vedeta, acum, aceasta a vorbit deschis despre acest subiect.

Anda Adam a mărurisit câte operații estetice are și a vorbit totodată și despre nemulțumirile pe care le are, legate de aspectul ei fizic. Vedeta a mărturisit într-un interviu pentru Viva că are doar două operații estetice simple.

”Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept”, a spus Anda Adam.

Întrebată despre cum se simte în pielea ei, vedeta susține că este o iubitoare a sportului, însă în prezent nu a ajuns la ”cea mai bună variantă” a sa, așa că mai are puțin de lucru la acest capitol.

”Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, în 3-4 luni voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat”, a adăugat ea.

Cel mai mare regret

Vedeta a vorbit și despre lucrurile care o nemulțumesc complet la aspectul ei fizic: părul creț. Anda Adam susține că dacă ar avea părul mult dorit nu ar mai fi nevoită să petreacă foarte mult timp la salon și totul ar fi mai ușor.

De asemenea, un alt lucru pe care l-ar schimba la aspectul ei fizic este culoarea ochilor. Anda a mărturisit că și-ar fi dorit foarte mult să moștenească culoarea ochilor mamei sale: verde.

”Știi cum e: când ai părul creț, l-ai vrea întins… sau invers. Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață. Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez.

Un lucru pe care l-aș schimba ar fi culoarea ochilor, dar am aflat că riscurile sunt foarte mari la o operație cu laser, deoarece îți poți pierde vederea. Cel mai mare regret este că nu am ochii verzi, ca ai mamei mele. Dar nu vreau să risc. Toți cei din familia mea sunt cu ochi deschiși la culoare, eu sunt singura din neam cu ochi căprui. I-am spus mamei mele, de nenumărate ori, că mi-aș fi dorit să am ochii ei. Dar așa cum mi-a zis și ea, mi-a dat talentul: eu am moștenit vocea de la ea”, a mai spus artista.

Pro Tv i-a dat 25.000 de euro

Anda Adam a participat recent și la Ferma, Orășeni versus Săteni și deși se număra printre favoritele la marele premiu a fost eliminată din competiție de adolescenta, Elena, de doar 18 ani.

Jurnaliștii de la Click susțin că pentru prestația ei din reality show, Pro Tv ar fi plătit-o cu 25.000 de euro. În trecut, Anda Adama a participat și la Exatlon, dar a ieșit repede în urma unei accidentări. Pentru ea au urmat apoi mai multe operații la genunchi.