Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Anda Adam n-a mai rezistat! A spus adevărul despre Exalton: “Cei de acolo ne-au despărțit…”

Anda Adam a fost și ea una dintre concurentele emisiunii fenomen difuzată pe Kanal D. Din păcate, s-a accidentat grav la genunchi și a fost nevoită să părăsească rapid competiția. Acum merge în cârje și speră să se recupereze cât mai repede și să revină pe scenă. În cadrul emisiunii WowBiz a făcut o serie de mărturisiri despre experiența ei în cadrul show-ului. Printre altele, a povestit că a fost obligată să plece imediat și nu a apucat să-și ia rămas bun de la toți colegii așa cum își dorea pentru că nu a fost lăsată.

“Mi-e dor de ei, îmi pare rău ca i-am lasat singuri acolo, că nu am putut să fiu alături de ei, pentru că o prietenie adevărată e atunci cand treci și prin lucruri grele, nu doar cand te distrezi. Să rămâna uniti, pentru că asta e important. Alina și Mariana au plâns când am plecat. Au fost singurele care au venit la mine și m-au imbratisat. Cei de acolo ne-au despartit imediat. Nu avem voie sa facem asta. Ele sunt singurele din echipa Razboinicilor care m-au îmbrățisat.”, a mai precizat ea.

Anda a mai spus și că în opinia ei în finală vor ajunge Gianni Chiriță și Diana Belbiță. Pe tânăra luptătoare MMA a propus-o chiar ea pentru emisiune și nu a dezamăgit deloc, fiind un personaj care aduce sare și piper Exalton. Mai mult de atât, până acum a adus și foarte multe puncte echipei.

Advertisement

“Poate fata. Operație, Exatlon, orez, linte.Praf de alunecare, deși n-am avut o iarnă rea, se pare că alunecușul e destul de periculos. Mă gândeam că astăzi e destul de târziu și n-am ajuns să mananc nimic. La doua zile dupa ce am ajuns la Exatlon am mancat orez fiert și linte. E binevenit. Sper să mă recuperez cat mai bine. Da, ma uit, fug de unde am treabă și ma uit la emisiune ca sa nu ratez emisiunea. Mă consum foarte tare pentru ca stiu ce inseamna sa pierzi un game. Cred că in finala vor ajunge Giani, dar și Diana Belbiță are mari sanse să ajunga.”, a mărturisit Anda într-un interviu pentru emisiunea WOWbiz.

Poate te interesează și…

Fără precedent! Pro Tv acuzat de CNA de manipulare! Despre ce este vorba mai exact

Șoc maxim în showbizul românesc! Două vedete care-și declarau recent iubire eternă divorțează

ISIS a distrus o companie românească de top! Cum a fost posibil

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție