Andi Moisescu pleacă definitiv de la Pro Tv?! Un actor super cunoscut l-a înlocuit la emisiunea de maximă audiență

Andi Moisescu pleacă de la PRO TV, însă se pare că doar de la cârma uneia dintre emisiunile pe care o prezintă. Rămâne în juriul de la Românii au Talent, dar nu va mai prezenta Pe bune?!. Cel puțin acestea sunt informațiile pe care VoxBiz le deține până în acest moment.

Un actor cu multă popularitate îi ia locul la show-ul care avea audiențe foarte bune. Cine are toate răspunsurile la cele mai amuzante și interesante întrebări? Ei bine, Mihai Bobonete este cel care va deține cheia răspunsurilor corecte în acest sezon și preia rolul de prezentator de la Andi Moisescu, transmite Pro Tv.

 „Sunt foarte bucuros că am fost ales să prezint această emisiune și nu doar pentru că sunt prieten de-o viață atât cu Costi, cât și cu Cosmin, dar și pentru faptul că tot timpul mi-a plăcut emisiunea, am urmărit-o cu drag. Este un show inteligent, amuzant… exact așa cum sunt și eu”, a spus Mihai Bobonete.

E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit. Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune”, continuă Andi Moisescu.

Concursul nu ar fi complet fără cei doi căpitani care se luptă în competiția întrebărilor șocante: Costi Diță și Cosmin Natanticu. Mihai Bobonete este pregătit, Costi Diță și Cosmin Natanticu o să aibă cei mai buni coechipieri, iar publicul din platou abia așteaptă să câștige. Pe bune?!, cel mai surprinzător quiz show revine din 3 februarie, la PRO TV.

Loading...

Revista Presei