Andi Moisescu uimește! Nu se mai vede cu Olivia Steer, sotia sa

Vedeta ProTV, Andi Moisescu, uimește pe toată lumea! Acesta a vorbit despre cea mai mare greșeală pe care a făcut-o. Omul de televiziune a recunoscut totul.

Prezentatorul TV, Andi Moisescu, face dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. A vorbit despre stilul său de viață și a recunoscut erorile făcute.

Andi Moisescu, dezvăluiri neașteptate

Nimeni nu se aștepta să fie atât de sincer. Și totuși, Andi Moisescu a surprins pe toată lumea. Recunoaște că stilul său de viață nu este tocmai unul de urmat, contrar așteptărilor, ținând cont că soția sa, Olivia Steer este fosrte strictă în această privință.

Foarte ocupat cu filmările și evenimentele la care trebuie să ia parte prin prisma job-ului, Andi spune că ajunge acasă doar să doarmă, iar de băieți se ocupă aproape exclusiv soția sa. “Olivia se ocupă de copii, pentru că pe mine mă întâlneşti ziua la birou şi noaptea la evenimente mondene, abia mai trec pe acasă. Ea trebuie să aibă grijă de ei. Am şi mai puţine ore de odihnă. Nu ştiu unde vreau să ajung, dar trebuie să-mi revizuiesc atitudinea. Au şi orele de odihnă rostul lor”, a declarat Andi Moisescu pentru click.ro.

Andi poate fi văzut pe micile ecrane cu emisiunea Apropo TV, la “Românii au talent”și urmează să reia filmările pentru concursul “Pe bune”.

Loading...

Revista Presei